« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
HARRY POTTER

Japanci grade Hogwarts u stvarnoj veličini

"Izgradit ćemo nekoliko atrakcija među kojima školu vještičarenja i čarobnjaštva", istaknuo je glasnogovornik Universal Studios parka u Osaki

Fotografija vijesti
Više o

Japan

,

Harry Potter

,

Hogwarts

Zahvaljujući novoj atrakciji koja se planira izgraditi unutar zabavnog parka Universal Studios u Osaki, svi će obožavatelji Harryja Pottera uskoro moći iz prve ruke doživjeti magični svijet Hogwartsa, piše Hina.

Tvrtka će ulaganjem pola milijardi dolara povećati površinu za petinu na 51 hektar kako bi dio posvetila junaku kojeg je osmislila britanska spisateljica J.K. Rowling, izjavio je u četvrtak glasnogovornik.

"Izgradit ćemo nekoliko atrakcija među kojima školu vještičarenja i čarobnjaštva", istaknuo je on, dodajući da je otvorenje predviđeno za 2014.

James i Oliver Phelps koji tumače braću Weasley u filmovima o Harryju Potteru bit će u četvrtak u Osaki na službenom predstavljanju projekta, naglasio je glasnogovornik.

Zabavni park Universal Studios Japan, koji je otvorio vrata 2001., sadrži atrakcije posvećene američkoj seriji "Ulica Sezam", zamišljenoj zemlji Petera Pana te zemlji Oza.

10.05.2012. 09:53:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Luna
    15.05.2012. 18:15
    Nova destinacija u budućnosti - OSAKA!
Novi komentar
nužno
nužno