« Film
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
Pelham 123

Premijera novog filma Denzela Washingtona

Kolega koji utjelovljuje negativca, John Travolta, nije se pojavio na premijeri

(Getty Images)
Više o

John Travolta

,

Denzel Washington

,

The Talking of Pelham 123

S obzirom da je iz New Yorka, Denzel Washington ispričao je kako je doživio zaista lude stvari na podzemnoj željeznici, no na sreću ništa slično onome što se dogodilo njegovu liku u filmu 'The Talking of Pelham 123'. Film govori o naoružanom otimaču koji preuzima kontrolu na jednom pozemnom vlaku u New Yorku. U filmu Washington glumi pozitivca koji se bori s okrutnim zlikovcem koga glumi John Travolta. Njegov se kolega nije pojavio na premijeri filma s obzirom da od smrti njegova sina Jetta, prije šest mjeseci, uopće ne izlazi u javnost.

'Vidio sam lopove, potpuno poludjelu djecu', kazao je Washington na jučerašnjoj premijeri filma u L.A.-u. 'Nisam ja bio takav. To sam vidio!'

Odjeven ležerno, glumac je vrlo rano otišao s premijere filma kako bi stigao na drugo poluvrijeme Lakersa i Magica zajedno sa svojom obitelji.

Pridružio se tamo mnogobrojnim poznatim i slavnim ličnostima koji su fotoreporterima bili zanimljiviji od košarkaša, poput: Leonarda DiCapria, Rihanne, Seana Combsa, Zaca Efrona, Jacka Nicholsona, Noaha Wylea, Will.I.Am-a, Anthony Kiedisa, Marka Wahlberga i mnogih drugih. Uopće nije bilo sumnje za koji je tim Washington navijao: 'Idemo Lakersi, pobjeda!' (metro-portal)


08.06.2009. 11:50:57
Novi komentar
nužno
nužno