« Televizija
objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana
SERIJE

Premijera druge sezone serije "Stanje braka" na HBO GO

Druga sezona Emmyjem nagrađivane serije „Stanje braka“ (State of the Union) od danas je dostupna na HBO GO-u. U ponudi je svih 10 epizoda

Stanje braka
Stanje braka (Arhiva)
Više o

serija

,

HBO GO

,

Stanje braka

Brendan Gleeson, Patricia Clarkson i Esco Jouléy glume u potpuno novoj adaptaciji nagrađivane kratke drame Nicka Hornbyja koja pametno istražuje odnose i ljudsko iskustvo.

U ovoj sezoni liberalna Ellen izvlači svog tradicionalnog muža Scotta iz njegove zone udobnosti u hipsterski kafić u Connecticutu, gdje imaju 10 minuta prije bračnog savjetovanja da popiju kavu, saberu svoje misli i rasprave o svemu, od kvekerizma do zamjenica. Svakog tjedna, između prepirki, također raspravljaju što je među njima pošlo po zlu. Kako tjedni prolaze, počinju dekonstruirati svoj 30-godišnji brak. Dotiču se izdaja iz prošlosti, preispituju seksualni život i konačno dijele svoju ranjivost.

Do kraja bračnog savjetovanja više nisu isti par kakav su bili, ali je li promjena dovoljna da spasi njihov brak ili bi trebali otići?

Za scenarij „Stanja braka" zaslužan je Nick Hornsby, režiju potpisuje Stephen Frears, a obojica su i izvršni producenti. Ostali izvršni producenti su Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning i Emile Sherman. Sophie Reynolds je producentica za See-Saw Films

15.02.2022. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno