« Televizija
objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan
HBO

HBO i dalje distribuira Sony i Warner

Sony Pictures Television i WarnerMedia produžuju ugovor o distribuciji sadržaja u Centralnoj i Istočnoj Europi

HBO i dalje radi...
HBO i dalje radi... (Arhiva)
Više o

Warner Bros

,

Sony Pictures

,

HBO GO

Sony Pictures Television i WarnerMedia danas su najavili produženje ugovora o distribuciji sadržaja u Centralnoj i Istočnoj Europi, što će ekskluzivno donijeti nadolazeće dugometražne Sony Pictures Entertainment ("SPE") filmove na HBO kanale i streaming platformu HBO Max diljem regije.

Ponuda će uključivati neke od najvećih i najiščekivanijih aktualnih SPE blockbustera, među kojima su 'Venom 2', 'Istjerivači duhova: Naslijeđe', 'Uncharted', 'Morbius' i 'Spider-man: Put bez povratka', koji je u prosincu na svjetskoj razini ostvario treći najbolji start u kinima u povijesti, a do danas je zaradio više od 1,7 bilijuna dolara.

Uključeni su i hvaljeni naslovi 'Najsretnije doba godine', 'Galerija slomljenih srca', 'Monster Hunter' i 'Otac', te velik broj naslova iz nekih od najpopularnijih SPE franšiza. Među njima su i 'Hotel Transilvanija' serijal, 'Petar Zecimir' i 'Petar Zecimir: Skok u avanturu', 'Spider-Man: Povratak kući', 'Spider-Man: Novi svijet', 'Čudesni Spider-Man 1 & 2', i 'Jumanji: Dobrodošli u džunglu'.

Ugovor o filmovima i serijama pokriva teritorije diljem Centralne i Istočne Europe, donoseći ove SPE naslove u Poljsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Rumunjsku, Bugarsku, Moldaviju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Sjevernu Makedoniju. HBO Max će u regiji zamijeniti postojeću HBO GO platformu 8. ožujka.

Mark Young, izvršni potpredsjednik za Networks & Distribution u Sony Pictures Television EMEA je izjavio: „Dok se naša industrija bori s pandemijom, fantastično je učvrstiti odnos s našim WarnerMedia partnerima kroz ovaj novi prošireni ugovor za Centralnu Europu. To je izvanredan način da se predstavi širina SPE sadržaja, uključujući najveće i najočekivanije nove naslove koje nudimo."

Hannes Heyelmann, izvršni potpredsjednik za Programming u WarnerMedia EMEA, izjavio je: „Posvećeni smo pružanju izvanredne zabave za cijelu obitelj na našim HBO kanalima i streaming platformi HBO Max. Produžetak partnerstva sa Sony Pictures Television omogućuje nam da publici učinimo dostupnima još sjajnije naslove u kojima će moći uživati u sklopu bogate, raznolike i neodoljive ponude."

11.02.2022. 12:31:00
Novi komentar
nužno
nužno