« Televizija
objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana
DOXOVI

Premijera dokumentarnog filma "I tek tako... Dokumentarac"

Dokumentarni Max Original film „I tek tako... Dokumentarac“ (And Just Like That... The Documentary), od danas je dostupan na HBO GO-u

I tek tako...
I tek tako... (Arhiva)
Više o

dokumentarac

,

I tek tako

Kasnih 90-ih, serija "Seks i grad" osvojila je televiziju svojom iskrenom i urnebesnom perspektivom o ljubavi, odnosima i seksu, te stekla horde odanih obožavatelja.

Više od 20 godina kasnije, ovaj ekskluzivni i impresivni dokumentarac nudi jedinstven pogled iza kulisa snimanja novog poglavlja, "I tek tako..." s novim i povratničkim članovima glumačke ekipe, uključujući Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis, kao i scenariste, kostimografe, producente i ostatak ekipe - od kojih mnogi ponovno preuzimaju svoje prijašnje pozicije slaveći povratak Carrie, Charlotte i Mirande koje nastavljaju održavati prijateljstvo i kročiti životom u New Yorku.

Film sadrži intervjue sa Sarom Jessicom Parker, Cynthijom Nixon, Kristin Davis, Sarom Ramírez, Mariem Cantoneom, Davidom Eigenbergom, Evanom Handlerom, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Saritom Choudhury i Michaelom Patrickom Kingom, kao i s kostimografima Molly Rogers i Dannyjem Santiagom.

Režiju filma potpisuje Fabien Constant, a izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Alison Benson, Lydia Tenaglia i Chris Collins.

Uz novi dokumentarac, svih 10 epizoda serije „I tek tako...", sve sezone serije „Seks i grad", kao i oba „Seks i grad" filma, dostupno je na HBO GO-u.  

08.02.2022. 10:30:00
Novi komentar
nužno
nužno