« Kazalište
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
PIF

Poziv na prijavu na 54. međunarodni festival kazališta lutaka

Međunarodni festival kazališta lutaka - PIF - Pupteatra Internacia Festivalo, festival esperantskih korijena, te s pedesetjednogodišnjom međunarodnom reputacijom na lutkarskoj festivalskoj sceni

Bit će i ove godine...
Bit će i ove godine... (Arhiva)
Više o

PIF

,

54. međunarodni festival kazališta lutaka

Pozivaju se lutkari, lutkarska kazališta i skupine, iz zemlje i svijeta, da prijave predstave na 54. međunarodni festival kazališta lutaka - PIF, koji će se održati od 17. do 23. rujna 2021. godine u Zagrebu. Rok za prijave je 31. prosinca 2020.!

O PIF-u:

Međunarodni festival kazališta lutaka - PIF - Pupteatra Internacia Festivalo, festival esperantskih korijena, te s pedesetjednogodišnjom međunarodnom reputacijom na lutkarskoj festivalskoj sceni i ove godine želi predstaviti najpoznatija  lutkarska kazališta i najeminentnija ostvarenja europske i svjetske produkcije.

Predstavama, uličnim programima, izložbama, lutkarskim radionicama i natječajima, filmovima, okruglim stolovima i seminarima, izdavačkom djelatnošću, te različitim događanjima uvrstio je Hrvatsku među najuvaženije destinacije lutkarskog svijeta.

03.01.2021. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno