« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan
COOL

Povratak bivših koje smo voljeli: intenzivan i snažan ili sladak i kreativan?

Kažu da se bivšima ne treba vraćati, s čime se inače slažemo, ali to sigurno ne vrijedi za vaše omiljene Nespresso okuse

Mmmm, Nespresso...
Mmmm, Nespresso... (Nespresso)
Više o

Nespresso

Iako je Valentinovo za mnoge bila samo obična srijeda, atmosfera ljubavi kao da traje kroz cijeli mjesec, a tema nam ne silazi s uma. Bilo da ste u vezi ili sretni solo, vjerojatno ste razmišljali o nekim bivšima - kako ste sretni što su u toj kategoriji ili vam možda pomalo i nedostaju. Najčešće se preporučuje da se ne petljate s onima koji su zasluženo u prošlosti, ali ove veljače postoji iznimka. To su kultni Nespresso okusi koji se vraćaju kako bi vas podsjetili na nezaboravnu aromu u kojoj ponovno možete uživati kao nekada. Pitanje je samo kad će vaši favoriti doći na red!

Intenzivan, snažan i zavodljiv, Dharkan je jedan od najpopularnijih okusa Nespresso kave za kojim stalno postoji potražnja. Još otkad se prvi put predstavio fanovima najukusnije kave koju možete popit kod kuće, a to je bilo prije desetak godina, očarava intenzivnim notama prženja, naznakama gorkog kakaa i tostiranih žitarica. Intenzivna je mješavina čistih Arabika sa svilenkastom teksturom i mističnim nazivom; „dharkan" znači „kucanje srca" na urdu jeziku i često se koristi za opisivanje vitalne i ritmičke funkcije srca ili za prenošenje emocija i senzacija u vezi s otkucajima.

Nezaboravni okusi limitirane kolekcije Pierrea Herméa, kultnog francuskog slastičara i čokolatijera, vraćaju se spremne da zaslade vaše trenutke uz Nespresso kavu. Teško je izabrati favorita između 3 okusa za Original i Vertuo liniju, ali požurite s isprobavanjem jer će biti dostupne kratko vrijeme.

Nježni Infiniment Gourmand donosi profinjenu aromu prženog lješnjaka, s primarnim notama biskvita, badema i vanilije, a uz dodatak mlijeka uživajte u kremastom Cappuccinu ovog okusa.

Infiniment Espresso napravljen je od kolumbijske Arabike koja je majstorski ispržena kako bi se istaknuli okusi crvenog voća i žitarica. Idealna je za sve koji se vole igrati okusom.

Infiniment Fruité dobitna je kombinacija brazilske i kolumbijske Arabike koje donose svoje prirodne note slada, a Pierre Hermé smjelo je dodao aromu maline za potpunu harmoniju okusa.

Za sve koji su u potrazi za savršenim aparatom koji će vam pružiti vrhunsko iskustvo ispijanja omiljenog napitka svakoga jutra, ali i uljepšati životni prostor elegantnim dizajnom, došla je i nova kolekcija CitiZ Platinum Nespresso aparata. Dvije dizajnerske verzije, dvije različite boje, odnosno završnih obrada materijala - nehrđajući čelik ili titan - i mogućnost da na istom postolju imate i Aeroccino 3, pjenilicu za mlijeko s kojom ćete u trenu imati savršeno pjenasti Cappuccino.

Uz nezaboravne okuse, Nespresso kave jedini su bivši o kojima razmišljamo ove godine - a tek smo počeli!  

26.02.2024. 10:29:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    26.02.2024. 11:13
    klasik super
Novi komentar
nužno
nužno