« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SAMO JE NEBO GRANICA

Potrošač protiv poskupljenja zagrebačkih komunalija

Holding i njegove podružnice morale su pronaći rješenje izlaska iz gubitaka kroz racionalizaciju, višu razinu društvene odgovornosti i transparentno upravljanje Holdingom

Zaštita potrošača nije na dnevnom redu Holdinga
Zaštita potrošača nije na dnevnom redu Holdinga (Arhiva)
Više o

Zagrebački holding

,

poskupljenja

,

voda

,

gradski prijevoz

Društvo Potrošač usprotivilo se najavljenim povećanjima cijena vode i javnog gradskog prijevoza u Zagrebu te ocijenilo da nitko nema pravo novcem građana pokrivati svoje poslovne promašaje i netransparentno upravljanje Holdingom i gradom.

"Poskupljenje je neprihvatljivo i za potrošače nepodnošljivo. Holding i njegove podružnice morale su pronaći rješenje izlaska iz gubitaka kroz racionalizaciju, višu razinu društvene odgovornosti i transparentno upravljanje Holdingom", ističu u otvorenom pismu gradonačelniku, zagrebačkoj Gradskoj skupštini te Upravi Zagrebačkog holdinga predsjednica Društva Potrošač Jadranka Kolarević i predsjednik Saveza Potrošač Ilija Rkman

"Džepovi potrošača nisu ničija kasica-prasica za pokrivanje tuđih poslovnih promašaja, nesposobnosti, za neracionalno i netransparentno poslovanje i vođenje tvrtke te zlouporabe povjerenih javnih dužnosti", ističe se u pismu.

Podsjetili su i da je Vijeće za zaštitu potrošača Grada Zagreba prošloga tjedna odbilo prijedloge za veće cijena vode i gradskog prijevoza.

 

 

26.02.2012. 20:13:29
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Kućna dostava Zagreb
    27.02.2012. 00:20
    Bit će nama civilizacijski doseg kada će političari i njihova armada odgovarati za promašaje, namjerne ili nenamjerne. Svi mi odgovaramo za svoja djela dok oni bez ikakvog rizika rade takve gluposti kakve ne bi niti srednjoškolac napravio.
Novi komentar
nužno
nužno