« Zdravlje
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ZDRAVO I FINO

Potaknite rad štitnjače uz čudotvorni napitak

Ukoliko sumnjate da vam štitnjača ne radi dobro, pokušajte ju potaknuti ovim sjajnim napitkom

Fotografija vijesti
Više o

sok od brusnice

,

ubrzavanje metabolizma

,

sok od đumbira

,

hipotireoza

,

liječenje hipotireoze

,

zdravi napitak

Bolest šitnjače poznata kao hipotireoza u velikom je porastu u suvremenom svijetu. Ukoliko patite od te bolesti, znate da štitnjača ne proizvodi dovoljne količine hormona koji su izuzetno važni jer reguliraju funkciju srca i mozga, razine kolesterola, disanje i tjelesnu temperaturu. Hipotireoza dovodi do brojnih ozbiljnih zdravstvenih problema, uključujući bolesti srca, bol u zglobovima, pretilost i neplodnost.

Najčešći simptomi hipotireoze su: grčevi u mišićima, zatvor, debljanje, umor, gubitak pamćenja, suha koža, razdražljivost, gubitak kose, netolerancija hladnoće, smanjeni libido, depresija i slabost.

Portal narodnilijek.com za ovu boljku preporučuje čudotvorni napitak koji nikako ne može naškoditi ni zdravim ljudima jer je prepun vitamina pa ojačava imunitet i sprječava razne bolesti i upale, a odlično djeluje i na poticanje metabolizma pa će tako pomoći i mršavljenju.

Sastojci:
- Žlica soka od limuna
- Komadić suhog đumbira
- Čaša soka od brusnice
- Žlica soka od naranče
- Žlica muškatnog oraščića
- Žlica cejlonskog cimeta
- Voda

Priprema:
Prokuhajte 2 čaše vode i dodajte đumbir, cimet, muškatni oraščić i sok od brusnice. Dobro izmiješajte i ostavite ga 20 minuta da odstoji. Zatim dodajte limunov i narančin sok, i napitak je spreman.

27.07.2016. 22:11:55
Novi komentar
nužno
nužno