« Film
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
ZA LJUBITELJE FILMA

Posjetite 19. dane hrvatskoga filma u zagrebačkom SC-u

Svečano otvorenje zakazano je večeras za 20.30h, a tom prigodom, Radojki Tanhofer bit će uručen Zlatni Oktavijan za životno djelo

Fotografija vijesti
Više o

Dani hrvatskog filma

,

Studentski centar

,

Kristijan Milić

,

Filip Šovagović

,

projekcije filmova

,

radojka tanhofer

,

sc zagreb

Svim ljubiteljima filmske kulture stavlja se na znanje da će se 19. dani hrvatskoga filma održati se od 06. do 11. travnja, u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu.

Kao što je već najavljeno,  ove su godine na reviju najstarijeg zagrebačkog filmskog festivala, autori prijavili rekordan broj uradaka, ukupno 371. Projekcije igranih filmova u konkurenciji počinju u Kinu SC u 13.30h.

Svečano otvorenje zakazano je večeras za 20.30h, a tom prigodom, Radojki Tanhofer bit će uručen Zlatni Oktavijan za životno djelo. Publika će tik nakon otvorenja, od 21 sat, premijerno moći vidjeti sljedeće igrane filmove u konkurenciji: „Strejt pul", redatelja Filipa Šovagovića, „Šampion", Kristijana Milića, „Trajna posudba", Davida Kapca te „Pink express" Ivana Livakovića.

Od 22 sata u Klubu SC, možete uživati u decentnim zvucima zagrebačkih bendova Brkovi i Marshmallows, a od 23.15h  u Kinu SC započinju „Noći hrvatskog filma" koje će otvoriti nagrađivani film Branka Schmidta, „Metastaze".

Ulaz na sve projekcije i popratne programe, osim radionica je besplatan. Raspored projekcija možete saznati ovdje.

06.04.2010. 17:06:00
Novi komentar
nužno
nužno