« Kazalište
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
SPEKTAKL

Počinje nova sezona showa Luke Vidovića i Atomic Dance Factorya

"Cijeli svijet je pozornica", plesno-iluzionistički show Luke Vidovića i plesne skupine Atomic Dance Factory ulazi u novu sezonu u Vidri

Cijeli svijet je pozornica
Cijeli svijet je pozornica (Menart)
Više o

ulaznice

,

Luka Vidović

,

kazalište Vidra

,

Atomic Dance Factory

,

Cijeli svijet je pozornica

Show je od premijere do sada oduševio nekoliko tisuća gledatelja. Krajem 2011. plesna skupina Atomic Dance Factory osvojila je čak tri nagrade na Svjetskom kupu u street plesovima te su i to veliko priznanje dodali na svoju listu uspjeha. Luka Vidović i Atomic Dance Factory početkom siječnja nastupili su i na Snježnoj kraljici što dokazuje da od posljednje izvedbe predstave nisu odmarali nego i dalje naporno radili. Luka trenutno razvija nove iluzionističke vještine kako bi u solo-programu također ponudio niz noviteta.

Predstava "Cijeli svijet je pozornica" novi je primjer zabavnog programa idealnog za cijelu obitelj, a takav je projekt Luki Vidoviću i Atomic Dance Factoryu unio novu dimenziju u njihov kreativni rad.

Jedinstven po kombinaciji trikova, plesa, glume i glazbe, ovaj show katakterizira i bogata kostimografija - glumci nose čak 80 kostima koje je izradila cijenjena Jadranka Tomić, koja će u rujnu u ULUPUH-u održati samostalnu izložbu „Baletni kostim u televizijskom show programu".

Energične koreografije u baroknim, samurajskim te mnogim drugim atraktivnim kostimima pravi su spektakl i pridodaju čaroliju samoj predstavi te su dokaz da spoj modernih i tradicionalnih vrijednosti može biti itekako kvalitetan. Od novosti u ovoj sezoni svakako treba istaknuti kako ćemo u ulozi naratora moći slušati Peru Juričića, poznatog hrvatskog kazališnog, filmskog i televizijskog glumca.

Požurite po svoje ulaznice za ovu kvalitetnu predstavu u kojoj svatko može naučiti nešto novo i dopustite čaroliji da vas osvoji!

Ulaznice su u prodaji od sutra po cijeni od 50 kn, a mogu se kupiti na blagajni kazališta Vidra, Eventimovim prodajnim mjestima te putem www.eventim.hr

03.02.2012. 15:44:24
Novi komentar
nužno
nužno