objavljeno 03.02.2012. 15:44:24
SPEKTAKL

Počinje nova sezona showa Luke Vidovića i Atomic Dance Factorya

"Cijeli svijet je pozornica", plesno-iluzionistički show Luke Vidovića i plesne skupine Atomic Dance Factory ulazi u novu sezonu u Vidri

Cijeli svijet je pozornica
Cijeli svijet je pozornica (Menart)

Show je od premijere do sada oduševio nekoliko tisuća gledatelja. Krajem 2011. plesna skupina Atomic Dance Factory osvojila je čak tri nagrade na Svjetskom kupu u street plesovima te su i to veliko priznanje dodali na svoju listu uspjeha. Luka Vidović i Atomic Dance Factory početkom siječnja nastupili su i na Snježnoj kraljici što dokazuje da od posljednje izvedbe predstave nisu odmarali nego i dalje naporno radili. Luka trenutno razvija nove iluzionističke vještine kako bi u solo-programu također ponudio niz noviteta.

Predstava "Cijeli svijet je pozornica" novi je primjer zabavnog programa idealnog za cijelu obitelj, a takav je projekt Luki Vidoviću i Atomic Dance Factoryu unio novu dimenziju u njihov kreativni rad.

Jedinstven po kombinaciji trikova, plesa, glume i glazbe, ovaj show katakterizira i bogata kostimografija - glumci nose čak 80 kostima koje je izradila cijenjena Jadranka Tomić, koja će u rujnu u ULUPUH-u održati samostalnu izložbu „Baletni kostim u televizijskom show programu".

Energične koreografije u baroknim, samurajskim te mnogim drugim atraktivnim kostimima pravi su spektakl i pridodaju čaroliju samoj predstavi te su dokaz da spoj modernih i tradicionalnih vrijednosti može biti itekako kvalitetan. Od novosti u ovoj sezoni svakako treba istaknuti kako ćemo u ulozi naratora moći slušati Peru Juričića, poznatog hrvatskog kazališnog, filmskog i televizijskog glumca.

Požurite po svoje ulaznice za ovu kvalitetnu predstavu u kojoj svatko može naučiti nešto novo i dopustite čaroliji da vas osvoji!

Ulaznice su u prodaji od sutra po cijeni od 50 kn, a mogu se kupiti na blagajni kazališta Vidra, Eventimovim prodajnim mjestima te putem www.eventim.hr

03.02.2012. 15:44:24
http://m.metro-portal.hr/pocinje-nova-sezona-showa-luke-vidovica-i-atomic-dance-factorya/67879/