« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

Philips Lumea za glatke noge

Istraživanje je dokazalo znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana

Intenzivno pulsirajuće svjetlo je inovativna tehnologija
Intenzivno pulsirajuće svjetlo je inovativna tehnologija (Philips)
Više o

Philips Lumea

,

uklanjanje dlačica

Sanjate o glatkim nogama koje ćete ovoga ljeta ponosno pokazivati? Da, vjerojatno vam je prva pomisao - ljeto je još daleko. No, ne i za Philips Lumeu - inovativni uređaj za uklanjanje dlačica koji je je u posljednje dvije godine osvojio Hrvatice i postao IPL sustav broj 1 u Hrvatskoj).*

Naime, upravo će ovoga proljeća mnogim pripadnicima ljepšeg spola Philips Lumea biti jedan od predmeta žudnje s kojim će ljeto dočekati s još više samopouzdanja - oslobođene neželjenih dlačica. Uza sve to, više neće imati putne torbe prepune brojnih preparata za uklanjanje dlačica. Tvrtka Philips već je dosad itekako dokazala kako se neželjenih dlačica možete riješiti u kratkome roku. Stoga ako počnete sad, za nekoliko mjeseci uživat ćete u ljetu prepunom slobode i bezbrižnosti. Naime, inovativna IPL tehnologija osigurava čak 75 posto manje dlačica već nakon tri do četiri tretmana, a više od 80 posto žena koje je isprobalo Lumeu tvrdi da je bolja od ostalih metoda depiliranja.

S njima se slaže i Iva Šarić Leko, manekenka i supruga nogometaša Jerka Leke, koja se upoznala sa svim čarima Philips Lumea uređaja. Iva, k tome, nerijetko putuje i u tople i egzotične krajeve, pa joj je glatka i njegovana koža tijela imperativ.

Obožavam putovati, posebno u tople krajeve i to u svako doba godine. Ovisnik sam o suncu, moru i ostalim ljetnim guštima, no u njima ne mogu u potpunosti uživati ako mi koža nije svilenkasto glatka. Doslovno. To je moja mala opsesija. Ne putujem nigdje bez preparata  za uklanjanje dlačica, a depilirala sam se od New Yorka do Singapura", ističe lijepa manekenka te dodaje da joj je odnedavno održavanje glatke kože postalo pravo zadovoljstvo.

„Nakon što sam probala Philips Lumeu, preporodila sam se. Uklanjanje dlačica je postalo nevjerojatno učinkovito i bezbolno. A uz sve to, koristim uređaj u udobnosti vlastite sobe. Ma, Philips Lumea je kao stvorena za mene.", oduševljena je Iva Šarić Leko dodavši kako Philipsov uređaj koristi nepuna dva mjeseca i već je ugodno iznenađena prvim rezultatima.

Odličan je osjećaj kad vidite da vam je koža glatka danima i to nakon tretmana koji je potpuno bezbolanOdsad će i moja beauty rutina na putovanjima biti puno ugodnija",  ističe Iva Šarić Leko.

Stoga ovo proljeće nosi lijepe najave - obilje slobode, ženstvenosti i bezbrižnosti, a sve to uz jedan malen, praktičan i inovativan uređaj iz Philipsove radionice koji osvaja sve više ženskih srca.

* Prema izvješću nadzora tržišta za IPL u Hrvatskoj u 2013. u odnosu na vrijednosti i obujam prodaje proizvoda Philips Lumea

DODATNE INFORMACIJE:

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice?

Philips Lumea koristi Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL), inovativnu tehnologiju koja se koristi u profesionalnim salonima za uljepšavanje. U suradnji s najboljim dermatolozima Philips je ovu tehnologiju preoblikovao tako da je pouzdana i također učinkovita za kućnu uporabu.

Philips Lumea svojim djelovanjem nježnog pulsiranja svjetla djeluje na korijene dlačica. One na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. Philipsovo istraživanje dokazalo je znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Također, smanjenje gustoće dlačica vidi se od tretmana do tretmana.

Tko može koristiti Philips Lumea uređaj?

Na aparatu Philips Lumea možete podesiti intenzitet svjetlosne energije, što omogućava nježnu, no ipak učinkovitu uporabu na različitim tipovima kože: bijeloj, bež, svijetlosmeđoj, smeđoj i tamnosmeđoj. Također se prilagođava različitoj boji dlačica: tamnoplavoj, smeđoj i crnoj. Korištenje Lumea uređaja nije preporučeno jedino trudnicama i dojiljama.

Zašto je Philips Lumea jedinstveni uređaj na tržištu?

•           omogućava jednostavnu uporabu

•           Bez dodatnih troškova kupovanja žarulja, Philips Lumea omogućava 

            >140.000 (SC2008) ili  >100.000 (SC2004 ili SC1991) bljeskova

•           Dodatni nastavci za lice i za bikini s dodatnom UV zaštitom (SC2008)

•           Pet podesivih jačina svjetlosne energije

•           Dovoljno samo 24 sata nakon tretmana ne izlagati se suncu

•           Tretman je dozvoljen najmanje 48 sati nakon izlaganja kože suncu

Philips Lumea novi model i preporučene cijene:

Philips Lumea SC2008/11 .................  3.799,00 kuna

Philips Lumea SC2004/11 .................  2.999,00 kuna

Philips Lumea  SC1991/00  .................  2.499,00 kuna

17.03.2015. 13:38:00
Novi komentar
nužno
nužno