« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
nogomet

Petrić nastupio za HSV

Iako je utakmica između Freiburga i HSV-a završila neriješeno Petrić je odigrao uspješno cijelu utakmicu za svoj novi klub

Mladen Petrić
Mladen Petrić (arhiva)
Više o

nogomet

,

Mladen Petrić

,

HSV

,

Petrić HSV

,

njemačko nogometno prvenstvo

,

Ivica Banović

,

Freiburg

U susretu prvog kola njemačkog nogometnog prvenstva Freiburg i HSV su odigrali 1:1, a u redovima gostujuće momčadi nastupio je i napadač hrvatske reprezentacije Mladen Petrić.

HSV je poveo već u trećoj minuti pogotkom Pitroipe, a rezultat je izjednačio Bechmann u 65. minuti. Petrić je za HSV odradio cijeli susret, baš kao i Ivica Banović za Freiburg. Na klupi domaćeg sastava utakmicu je pratio bivši igrač Zagreba Mensura Mujdža.

Bez pobjednika je završio i susret između Bochum i Borussie Moenchengladbach, bilo je 3:3. Gosti su u prvom poluvremenu vodili 3:0 golovima Juana Aranga (19), Roberta Colauttia (26) i Roela Brouwersa (40), no domaćin je u nastavku uspio izjednačiti. Strijelci su bili Mimoun Azaouagh (51, 52) i Stanislav Sestak (63). Gosti su od 60. minute igrali bez isključenog Bonfima Dantea (60).

Na ljestvici vode Wolfsburg, Eintracht, Schalke, Hertha i Borussia Dortmund, po jedan bo imaju Bochum, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, Mainz, Bayern Munichen, Hoffenheim, Freiburg, HSV, dok su bez bodova Werder, Nurnberg, Koln, Hannover i Stuttgart.

Izvor: Hina

09.08.2009. 19:59:56
Novi komentar
nužno
nužno