« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
TKO ZNA, ZNA

Pet znakova da će biti dobar u krevetu

Postoji nekoliko znakova koji bi vam prije samog „velikog finala" mogli dati dobru naznaku ima li neki muškarac potencijala da vam postane sljedeći ljubavnik

Prepoznajte znakove
Prepoznajte znakove (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

ljubavne veze

Imate novog frajera u svom životu i upravo proživljavate s njime ono najbolje vrijeme u vezi, dok je sve još svježe, nepoznato, romantično i uzbudljivo. Vaš odnos raste iz dana u dan i čini se kako polako prelazi u ozbiljnu vezu. Upravo zbog toga osjećate da je došao pravi trenutak da taj dobar razvoj događaja okrunite i odvedete vezu na sljedeću razinu - u spavaćoj sobi. Da, jasno nam je da vam je on trenutno iznimno sexy i da u svojoj glavi vrtite različite vruće scene. Ipak, što ako se ispostavi da naprosto niste seksualno kompatibilni?

Dobar seks, barem u situacijama kad ga želite imati s nekime više od jedanput, nije vezan isključivo uz vještine u krevetu. Bilo kakav odnos koji se temelji isključivo na međusobnoj privlačnosti vrlo je kratkog vijeka. Partneri koji nam ostaju u sjećanju nisu oni koji su najvještiji, već oni u kojima su se obostrane želje i potrebe savršeno poklopile.

Srećom, postoji nekoliko znakova koji bi vam prije samog „velikog finala" mogli dati dobru naznaku ima li neki muškarac potencijala da vam postane sljedeći ljubavnik. Donosimo vam nekoliko najvažnijih.

1. On je kavalir

Kad su ljubav i seks u pitanju, mali stvari čine ogromnu razliku. Ne mora vam nužno otvarati vrata i pridržavati kaput da biste ga nazvali kavalirom, ali muškarac kojemu ste iskreno na pameti pokazivat će vam to u svakoj situaciji, ma koliko suptilni ti znakovi bili. Konačno, budite sigurni da će muškarac koji je brižan izvan spavaće sobe biti isti takav i nakon što se ugase svjetla.

2. On zna kako vas dodirivati

Muškarci koji samo žele „trofej" čuvaju dodire samo za jednu svrhu - seks. Dobar ljubavnik je onaj muškarac koji cijeni senzualnost i izvan spavaće sobe. Ukoliko hodate s tipom koji vas voli primiti za ruku dok sjedite zajedno za stolom, držati se s vama za ruke dok hodate parkom ili vam dati kratku i nježnu masažu ramena dok prolazi iza vas, znajte da će obožavati svaki dio vašeg tijela i jednom kad se „preselite" u spavaću sobu.

3. On ne misli da se cijeli svijet vrti oko njega

Iako ni žene nisu potpuno cijepljene od ovoga, muškarci su puno češće skloni ponašati se kao da su najvažnija osoba na svijetu. To su ljudi koji vas neprestano obavještavaju što im se dogodilo tog dana, što su jeli, koji su film gledali i što misle o nekom političaru - i to dok biste trebali uživati u romantičnom spoju. S druge strane, muškarac koji će vas prije svega upitati kakav ste dan vi proveli, otići s vama u vaš omiljeni restoran (iako to primjerice ne bi bio njegov prvi izbor) ili se bez problema zavaliti s vama u kauč i gledati neku groznu romantičnu komediju je tip koji će na isti način pristupiti i vašim potrebama među plahtama.

4. On vas ne požuruje

Neće vas nimalo začuditi ako kažemo da su muškarci koji jedino žele vaše tijelo u velikoj žurbi da što prije ispune svoj cilj. Ukoliko pristanete na takva pravila, nemojte se čuditi kad vas uskoro odbaci kao dijete igračku i krene u osvajanje sljedećeg trofeja. S druge strane, muškarac koji je iskreno zainteresiran da bude vaš ljubavnik i partner neće imati nikakvih problema dati vam vremena koliko treba. Sigurni smo da ćete znati nagraditi njegovu strpljivost.

5. Zbog njega se osjećate prekrasnom

Seks kakav se pamti usko je vezan uz oaj osjećaj slobode i nesputanosti, što proizlazi iz znanja da vas partner cijeni i obožava. Za to mu uglavnom ne trebaju nikakve riječi - način na koji vas gleda sasvim je dovoljan da se osjećate pametnom, sexy i poželjnom. Moramo li vam dodatno objašnjavati zašto će takav muškarac biti sjajan ljubavnik?

20.05.2013. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno