« Seks
objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan
SASTANAK

Pet ženskih nesavršenosti koje muškarci vole

Dok se žene brinu o tome što muškarci misle o njihovom izgledu i daju sve da se primaknu savršenstvu, muškarci imaju malo drugačiji pogled na žene

Evo što je traženo...
Evo što je traženo... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

Muškarci gledaju žene priličnu čudno... zapravo, oni se trude vidjeti što žele i onda im se nešto svidi i zapnu za to k'o sivonje. Dakle, ovo su, prema Your Tango, ženske "nesavršenosti" koje muškarci jako vole.

Kukasti nos - "kukasti nos ne narušava izgled profila i nema svrhe time se zamarati", objasnila je autorica te usporedila ovu karakteristiku s egipatskim boginjama.

Nonšalantan izgled - većina muškaraca se slaže da su opušten izgled, kosa na kojoj nije svaka dlaka na svom mjestu i lice bez šminke često privlačniji od potpuno uređenog stylinga jer izgleda prirodnije. Muškarci u anketama često navode da im teška šminka nimalo nije privlačna.

Male grudi - točno je da većina muškaraca voli velike grudi, nema smisla to poricati, ali nisu samo velike grudi privlačne. Male grudi su odlične jer izgledaju zaista lijepo ispod dubokog V-izreza, a ako nije previše hladno, ne treba vam ni grudnjak.

Mekani trbuh - možda ste primijetili da muškarci ponekad vole nešto mekše djelove tijela tijekom seksa. Mekani trbuh je bonus u ovom pogledu, tako da ni o tome ne trebate brinuti.

Razmak između zuba - ovu malu nepravilnost muškarci često smatraju smrtonosnim sredstvom zavođenja. Koliko god da mislite da nije lijepo, zapravo je prilično slatko, ali i seksi mnogim muškarcima.

Ukratko, sad vam je jasno kad vidite jako zgodnog muškarca s nekom ženom koja nije toliko atraktivna - evo vam razloga.

07.01.2024. 20:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.01.2024. 09:07
    hm nista od toga haha
Novi komentar
nužno
nužno