« Muškarci
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
SAVJETI MUŠKARCIMA

Pet tema koje svaki frajer mora izbjegavati na prvom spoju

Budimo iskreni - većina frajera uglavnom nema pojma što žene očekuju od njih na prvim spojevima. Srećom, imate nas!

Fotografija vijesti
Više o

zaljubljenost

,

muškarci i žene

,

ljubavni odnosi

,

spojevi

,

dating

Nije nam namjera reći muškarcima kako bi trebali živjeti i voljeti (zapravo jest, ali previše smo iskusne da to baš tako javno objavimo) ali budimo iskreni - većina frajera uglavnom nema pojma što žene očekuju od njih na prvim spojevima. Ipak, budite bez brige. Ukoliko ste voljni slušati, mi smo okupili nekoliko najfinijih ženskih umova internetskog prostora kako bi vam u nekoliko kratkih savjeta dali precizne upute o tome što trebate izbjegavati. Ako ne budete zadovoljni, u roku 30 dana vraćamo sav novac. Pa krenimo.

1. Ja, ja i samo ja Nema lijepog načina da vam ovo kažemo, pa ćemo biti direktni. Prestanite neprestano pričati o sebi. Bez obzira na to što većina žena tvrdi kako vole otvorene frajere, to je prokleta laž. Svaka žena obožava muškarca koji će sudjelovati u razgovoru, ali istovremeno inicijativu prepustiti njoj, kako bi nesmetano mogla pričati o sebi. Žao nam je, ali ljubavna igra nije pravedna. Ne brinite, sve ćete joj to vratiti jednog dana kad se ona bude žalila prijateljicama kako samo gledate nogomet s kauča i ne doživljavate ju ni koliko je crno pod noktom.

2. Seks Unatoč tomu što je vaše dopisivanje preko Interneta ili mobitela koje je prethodilo prvom spoju bilo iznimno vruće i sexy, razgovor u živo o takvim temama odgodite za neki od kasnijih spojeva. Ako vam je razgovor o seksu suđen, pustite nju da pokrene tu temu. Isto tako, ni za živu glavu nemojte pričati o vašim dosadašnjim seksualnim uspjesima, a posebice bilo kakva hvalisanja o tome što ste sve sposobni izvesti u spavaćoj sobi. Vrlo je vjerojatno da ćete, kad dođe trenutak za to, iznevjeriti njezina očekivanja. I ne, neutemeljena samopouzdanost ovdje neće upaliti.

3. Bivše djevojke Ovaj savjet ne vrijedi samo za muškarce, ali su upravo frajeri iz nekog razloga posebno skloni započinjati ovakve razgovore, često iz sasvim benignih razloga. Ukoliko želite što prije završiti neugodan spoj i natjerati potencijalnu djevojku da pobjegne glavom bez obzira, slobodno ispričajte što se dogodilo s vašom bivšom, kakva je bila u krevetu te što još uvijek osjećate prema njoj. Ako pak želite da se nastavite viđati, zaobiđite ovu temu u širokom luku. Žao nam je, ali čak i ako ste hodali s savršenom kombinacijom princeze Dijane i Majke Tereze, ne želimo slušati o tome.

4. Brak Još jedna od onih zabluda kojima su nas naučili loši filmovi i površne serije. Naime, unatoč tomu što je „Seksu i gradu" trebalo 5 sezona da zaključi kako je, pored svih tih govora o ženskoj samostalnosti i samodostatnosti, brak ipak najbolja stvar koja se može dogoditi svakoj ženi to nipošto ne znači da je to primjerena tema za prvi spoj. Štoviše, ovu je temu (kao i onu o djeci i drugim ozbiljnim stvarima) najbolje izbjeći prvih nekoliko tjedana (mjeseci) veze, budući da može staviti golem teret na još svježi odnos između dvoje ljudi. Zaboravite one priče gdje je dvoje ljudi shvatilo da su jedno za drugo već nakon prvog zajedničkog sata, to se događa samo na filmu i u pričama na internetskim forumima.

5. Novac Statistički gledano, vjerojatnije je da ga ona ima više nego što ga imate vi. Novac je vrlo osjetljiva tema i, suprotno uvriježenom mišljenju, nehajno okretanje ključeva vaše 24 godine stare Honde neće impresionirati nikoga. S druge strane, nema ništa loše u tome da, ukoliko ste doista dobro potkoženi, to i (suptilno, molimo vas) pokazujete, ali imajte na umu da će to uglavnom skrenuti razgovor (i potencijalno vaš odnos) na tu temu, što može biti nešto što želite izbjeći. S druge strane, ukoliko ste i jedno i drugo otvoreni prema činjenici da je BMW kojeg posjedujete ujedno i vaša najbolja i najpoželjnija kvaliteta, slobodno se razmašite svojom imovinom.

29.10.2011. 22:44:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Tanja
    30.10.2011. 08:14
    Zašto ste stavili sliku djevojke s ustaškom kapom na čelu? Nisdte imali ni jednu primjereniju sliku neke cure??? Ili se furate na ustaštvo ?
  2. avatar
    Šaptač Tomsonu
    30.10.2011. 14:11
    Upravo sam se i ja tome htjela začuditi. Mislim, čudila bih se i da ste stavili sliku cure s titovkom, šajkačom ili bilo kakvim drugim politički orijentiranim pokrivalom za glavu.
    Nije baš bilo na cijelom internetu slike neke zgodne cure bez ustaške kape? Stavite onda radije sliku nekakve Hitlerjugend dževojke da budete skroz radikalni.
  3. avatar
    Šaptač Tomsonu
    31.10.2011. 12:01
    E, ova je bolja koju ste sad stavili, djeluje normalnije.
Novi komentar
nužno
nužno