« Muškarci
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
ZA DEČKE

Pet pitanja za prvi spoj

Ako pomno razmislite o tome što ćete potencijanu partnericu upitati na prvom spoju, mogli biste saznati puno više od onoga koliko ste planirali i sigurnije doći do drugog spoja

Prvi spoj
Prvi spoj (Deviantart)
Više o

ljubav

,

prvi spoj

,

ljubavni odnosi

Prvi spoj u nekim slučajevima može biti neugodan, može se dogoditi da će na kraju večeri svatko sjediti na svom kraju stola u neugodnoj tišina. Ukoliko vam se to dogodilo ili mislite da bi se moglo dogoditi, pročitajte kojih pet pitanja može ostaviti dobar dojam o vama i dovesti vas do drugog spoja. Nema te žene kojoj se ne dopada muškarac koji pokazuje interes za nju. I ono najvažnije - usput ćete saznati dosta toga što bi vas o njoj trebalo zanimati. Naravno, ako planirate ozbiljan nastavak druženja.

Hoćemo li skupa pojesti puževe?

Ukoliko ste u restoranu i pri izboru jela je možete pitati hoćete li probati nešto neobično ili egzotično. Tako možete vidjeti je li spremna na nove stvari te ima li avanturistički i otvoren duh.

Što bi učinila kada bi imala milijun kuna?

Odgovor na to pitanje vam može otkriti njene interese, hobije i snove. Vidjet ćete je li materijalistički orijentirana (na primjer, kaže da bi kupila raskošnu jahtu). Njen avanturistički duh će se otkriti ukoliko kaže da bi voljela putovati svijetom s ruksakom na leđima, dok će altruistična duša reći da bi dio novca donirala u dobrotvorne svrhe.

Najgora stvar koju si napravila ?

Ovo pitanje ne samo da će je zabaviti nego će je navesti da vam ispriča i poneku anegdotu - tako će vam otkriti određeni dio svojih pogleda na svijet i vrijednosti koje je krase. Ukoliko je najgora stvar to što je ukrala žvakaću u trgovini kao dijete tada ćete znati da ste naišli na curu s visokim moralnim načelima. Ako vam pak kaže da je najgora stvar to što joj se jednom prilikom skoro nije otvorio padobran pri skakanju iz aviona onda znajte da imate posla s nemirnim duhom. Tom logikom se trebate voditi.

Gdje bi se mogla preseliti?

Što se ovog odgovora tiče stvar je jasna -  možete saznati je li riječ o urbanoj gospođici ili konzervativnoj prigradskoj budućoj mami. Ako želi živjeti u nekakvoj metropoli, vrlo je vjerojatno da i sada uživa u brzom životu i noćnim izlascima. Ako odgovori u kućici u prigradskom naselju s vrtom, vjerojatno želi dječicu i kućnog ljubimca.

Kako je biti po zanimanju...?

Saznat ćete voli li svoj posao i obavlja li ga sa strašću ili joj služi samo za preživljavanje. Time ćete dobiti uvid u njenu viziju budućnosti za sebe, kakvi su joj ciljevi i kako ih namjerava postići. I ponavljamo - nije jedina svrha ovih pitanja saznati odgovore koji zanimaju vas. Njima ćete pokazati da vas ona stvarno zanima. A zaista vas zanima, zar ne?

Izvoir: Intimatemedicine.com.hr

12.11.2010. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno