« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci
TECHNO SCENA

Pero Fullhouse svira ‘Muziku na struju’

CD miks objavio je Aquarius records u povodu druge godišnjice portala za talentirane glazbenike.

Fotografija vijesti
Više o

Aquarius

,

clubbing

,

Zrće

,

DJ Pero Fullhouse

Nakon promocije u Aurori 11. srpnja, slijedi još prezentacija uistinu hvale vrijednog izdanja ‘’Muzika na struju’’ čiji je autor poznati splitski DJ Pero Fullhouse.
Dana 31. srpnja, promocija će se dogoditi u klubu Aquarius na Zrću, a 4. kolovoza Pero ćer svoj DJ-set odvrtiti i  u klubu Stone Age u Trogiru, u sklopu programa ‘Party pod zvijezdama’. Tamo će mu se pridružiti Umek, Matthew Hoag i Shuma.

Novi CD miks by Pero Fullhouse ‘Muzika na struju’,, na kojem se nalaze produkcije poznatih i manje poznatih hrvatskih autora, povodom 2. godišnjice portala www.muzikanastruju.com, 11. srpnja, objavio je Aquarius Records. Ono što spaja izvođače zastupljene na izdanju je neosporni talent. Ovaj album, tvrde oni koji se razumiju, nije samo još jedan DJ-miks.

On je prije svega kompilacija modernog zvuka hrvatskih autora različitih žanrova elektroničke plesne glazbe koji svjedoči da isti idu u korak sa svjetskom produkcijom (Ivan Komlinović, Shuma - live, Zero, Pille, Feta, Edy C i Pero Fullhouse).

Na albumu su zastupljeni podjednako minimal, techhouse, techno, acid, electro... Umiksati trideset stvari različitih žanrova u devedeset minuta, prijeći žanrovske barijere i stvoriti smislenu cjelinu nije bio nimalo lak zadatak, ali svakako je bio izazov za Peru Fullhousea.

Jedan od najpoznatijih domaćih DJ-eva promovirat će svoj novi CD miks u Aquariusu na Zrću i na trogirskom ‘Partyju pod zvijezdama’

Unatoč svim glazbenim mijenama i trendovima te previranjima na domaćoj sceni, Pero je ostao u samom vrhu uvijek iznova potvrđujući svoj talent spajanja i puštanja ploča samo na njemu svojstven način.

Entuzijazam koji se i danas kod njega osjeća kao na početku, daje naslutiti da Pero ima još puno toga za reći. I odsvirati, dakako, pa poslušajte što ima za poručiti na Zrću i u Trogiru.

Pero FullHouse jedan je od najpoznatijih hrvatskih klupskih DJ-a i promotora elektroničke plesne glazbe. Sudjelovao je u pokretanju hrvatske techno scene početkom devedesetih.

Piše: Piše: Iva Novak
27.07.2008. 01:22:17
Novi komentar
nužno
nužno