« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Glazba - Preporuke

Fotografija vijesti
Više o

USHER

,

Saša Bulić

,

Pink

,

Oasis

Saša Bulić - ‘Kopomuorta’

Nakon velikog broja albuma instrumentalne glazbe s obradama poznatih napjeva, diskografska kuća Menart predstavlja jedinstveni, autorski rukopis - instrumentalni album dalmatinskog štiha ‘Kopomuorta’.

Njegov autor je svestrani glazbenik Saša Bulić (u glazbeničkim krugovima poznatiji kao gitarist grupe Rawbau izbornika Slavena Bilića) iza kojeg su inozemne i domaće, studijske, koncerte suradnje s mnogim domaćim glazbenicima te sudjelovanja na brojnim domaćim glazbenim festivalima.

Pink - So what

Izdavač: SonyBMG/Menart 

Na samom kraju listopada Pink planira objaviti svoj novi studijski album jednostavnog, a istodobno intrigantnog naziva - ‘So What’.

Prvi singl s albuma bit će naslovna ‘So What’, koju je Pink skladala ‘u trenutku posebnog nadahnuća’ i producirala ga zajedno s iskusnim liscem Maxom Martinom.

 

 


Usher - Here I stand

Izdavač: US Records/Menart

Novi album Ushera sve je uspješniji u diskografskom i radijskom smislu, a pet tjedana od izlaska ova atraktivna kolekcija sve je traženija i na našem tržištu, gdje se nalazi među dvadesetak najpopularnijih inozemnih izdanja.

Ovaj je hit-majstor još jednom dokazao da se elementi njegovog uspjeha nalaze u činjenici da spaja umjetničke i komercijalne momente.

Oasis - Dig out your soul

Izdavač: SonyBMG/Menart

Svježi album grupe Oasis, pod naslovom ‘Dig Out Your Soul’, biti objavljen u ponedjeljak, 6. listopada 2008.

Prvi singl s ovog dugoočekivanog albuma bit će pjesma ‘The Shock Of The Lightening’ koja u etere radiopostaja ‘kreće’ 15. kolovoza, dok će singl u fizičkom obliku biti dostupan od 29. rujna ove godine.

Piše: Piše: Marko Podrug
27.07.2008. 00:52:31
Novi komentar
nužno
nužno