« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
MOČVARA 11.12.

Paul Fox i Jonah Dan sutra na prvom rođendanu Reggae.hr-a

Uz headlinere večeri nastupit će i zagrebački Bass Culture soundsystem, Princ Shango iz Kingston Sounda, Trip to Zion VJ-i te DJ Jan Becele

Paul Fox/Jonah Dan
Paul Fox/Jonah Dan (Reggae.hr)
Više o

močvara

,

zagreb-info

,

Paul Fox

,

Jonah Dan

,

Reggae.hr

Završetak 2010. godine obilježit će nastup utjecajnih europskih reggae predstavnika Paula Foxa i Jonaha Dana koji 11. prosinca dolaze ravno iz Velike Britanije u zagrebačku Močvaru obilježiti prvu obljetnicu djelovanja službenog hrvatskog reggae portala.

U organizaciji Trip to Ziona ovo će veliko reggae događanje izaći iz svih stalnih okvira tipičnih klupskih večeri! Nakon ovog događanja, reggae više neće biti isti....

Paul Fox (Alpha & Omega, Shades Of Black, UK)
Paul Fox je jedan od vokala u kultnom britanskom dub/ reggae bendu Alpha & Omega, koji smo imali priliku gledati u punom sastavu prije nekoliko godina u Zagrebu. Uz angažman u navedenom sastavu, Paul Fox je istovremeno gradio i samostalnu karijeru koja se proteže već puna dva desetljeća!

www.myspace.com/paulfoxshadesofblack
www.wix.com/paulfox/dub

Jonah Dan (Alpha & Omega, UK)
Jonah Dan je glazbenik, producent i tekstopisac koji dolazi iz Velike Britanije. Tijekom svoje dugogodišnje karijere zaslužio je epitet najsnimanijeg bongo playera u Europi. Najveći utjecaj na njega imao je legendarni jamajkanski perkusionist Noel Skully Simms, koji je ujedno bio i njegov mentor.

1994. godine zajedno s Paulom Foxom i Julianom Ryanom pokreće projekt Shades of Black koji djeluje i dan danas.

www.myspace.com/jonahdan

Uz glavne headlinere večeri nastupit će i zagrebački Bass Culture soundsystem koji sa svojim dugogodišnjim iskustvom znaju napraviti dobru žurku, dok će Princ Shango iz Kingston Sounda zagrijati sve za veselu zabavu! Tu je i Trip to Zion VJ-ing te DJ Jan Becele koji će pridonijeti finalnom doživljaju cijele večeri!

Upad: 35 kn prije ponoći/ 45 kn nakon
Uz kupljenu ulaznicu na poklon dobivate i džepni kalendar Reggae.hr portala!


10.12.2010. 14:00:00
Novi komentar
nužno
nužno