« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
CHRISTMAS CORNUCOPIA

Novi solo album Annie Lennox

Poznatija po velikim hitovima s grupom Eurythmics, Annie Lennox na šestom solo albumu donosi kolekciju božićnih hitova u novom ruhu - OSVOJITE ALBUM

Annie Lennox
Annie Lennox (Annie Lennox)
Više o

Annie Lennox

,

božićne pjesme

,

novi album

,

nagradna igra

,

Christmas Cornucopia

,

Eurythmics

Jedna od najuspješnijih i najtalentiranijih umjetnica s kraja 20. stoljeća, Annie Lennox, ponovno se vratila na veliku scenu u novom ruhu.

Sredinom studenog Annie je izbacila svoj šesti solo album. Christmas Cornucopia je kolekcija svečanih božićnih pjesama zaokružena novom kompozicijom Annie Lennox pod nazivom Universal Child.

Sav prihod koji zaradi od singlice sa spomenutom pjesmom Annie će uplatiti svojoj zakladi za pomoć u edukaciji afričkih žena i djece o bolesti AIDS-a.

Osvojite album na Metro portalu!

'Ove pjesme pjevušim još otkako sam bila mala, one me prate cijelog života', rekla je Annie o kompilacija na kojoj se između ostalih mogu naći poznata 'Tiha noć', te neke manje poznatije poput 'Il Est Ne Le Divin Enfant' i 'Lullay Lullay'.

Glazbu za album uglavnom je snimila sama Annie u suradnji s producentom Mikeom Stevensom. Ipak, da bi pjesme dobile originalni prizvuk kakav je Lennox zamislila, dvojac je surađivao i s orkestrom od čak 30 članova, a neki su dijelovi snimani i u Južnoafričkoj Republici zbog suradnje s Afričkim dječjim zborom.

Album je u isto vrijeme klasičan i suvremen, veličanstven i polemičan s vintage prizvukom. Na Christmas Cornucopia albumu Annie je započela svoju suradnju s Universal Music kućom.

Poslušajte kako zvuči Universal Child:

 

10.12.2010. 12:40:00
Novi komentar
nužno
nužno