« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
DOĐITE

Partycipacija - after Povorke ponosa u Boogaloou

Partycipacija je klupski program koji se tradicionalno održava svake godine kao produžetak, točnije službeni after party Povorke ponosa

Sjajan after koji se ne smije propustiti
Sjajan after koji se ne smije propustiti (Arhiva)
Više o

Boogaloo

,

Povorka ponosa

,

Pride Partycipacija

Zagreb Pride vas i ove godine, nakon uzbudljivog Mjeseca i Povorke ponosa, poziva na Pride Partycipaciju, službeni after party 18. zagrebačke Povorke ponosa.

Ove subote od 22.00h ponovno zauzimamo klub Boogaloo, gdje ćemo ugostiti razne izvođače_ice iz Belgije,Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Punoljetnoj, osamnaestoj Povorci ponosa i svima vama koji nakon Povorke tražite clubbing poslasticu, u subotu ćemo pokloniti drag king performans - ravno iz Brisela dolazi nam Eclipse Dragking!

Iako drag queen scena uživa veliku popularnost, naročito unutar queer kulture, manje su poznate drag king izvođačice koje se kroz nastup igraju srodnim stereotipima i idealima muškosti.

Eclipse Dragking "rođen" je u Briselu prije nekolikogodina i od tada je osvojio više nagrada na drag natjecanjima i nastupao diljem Europe, a na main flooru će u subotu izvesti svojih pet točaka!

Tradicionalno, na Partycipaciji se družimo na dva floora, a nakon Eclipsea i DJ Pobal Nike iz Ljubljane, iz Beograda nam na main floor dolaze Crushhh party! CRUShhh je koncept koji ujedinjuje otvorene stavove, pozitivan način razmišljanja i težnju ka ostvarenju novih,kreativnih ideja.

Tvorci ovog pokreta su mlade osobe odrasle u Beogradu - gradu čiji je prepoznatljiv simbol, prije svega, dobar provod. U subotu, njihova misija će biti da pod okriljemljubavi i tolerancije prvi put na zagrebačku scenu unesu svoju vibru!

Main floor punoljetne Partycipacije otvorit će Babilonska, a zatvoriti Miss Iconic.Na putovanje kroz elektronske zvukove vas na electro flooru vode poznata imena elektronske scene u Zagrebu, ali i šire - DJ Labud (ekstrakt), Marin Biočić (SeriouslyTwisted) i Sanjin Kaštelan.

Karte se mogu preuzeti u našem uredu na Trešnjevci (Andrije Žaje 43a), u klubu Boogaloo Zagreb ili na Ribnjaku nakon Povorke uz donaciju od 30 kn u pretprodaji, a 40 kn na ulazu. Uz predočenje X-ice, za sve studente i studentice karta je 25/35 kn na ulazu.

Podsjećamo da se ulaznicama za Partycipaciju pokrivaju troškovi Povorke ponosa, poput zastava koje se vijore na gradskim trgovima, struje, vode, razglasa, pozornice,osiguranja, ali i materijala potrebnih za transparente, ukrase i ostale detalje koji čine Povorku našim najvećim praznikom!*

Partycipacija je klupski program koji se tradicionalno održava svake godine kao produžetak, točnije službeni after party Povorke ponosa, a nastala je još 2009. godine kao odgovor na nepostojanje konkretnih mjesta za izlaske za LGBTIQ populaciju.

Na tim su partyjima osoberazličitih identiteta mogli_e zajedno plesati, ljubiti se i slobodno izražavati svoje identitete, a Partycipacija se ubrzo nametnula kao jedan od sadržajno najbogatijih i najšarenijih programau metropoli.

Podržavaš XVIII. Povorku ponosa LGBTIQ osoba i obitelji i sve što radimo zaprava LGBTIQ osoba cijele godine? Onda dolaziš na Partycipaciju i dio si najšarenijeg tuluma godine!

Više o Partycipaciji na Facebook eventu.

06.06.2019. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno