« Seks
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
OPA!

Ova pitanja odgovorit će vam je li vaš seks zaista dobar

Ako ste na sva četiri pitanja odgovorili potvrdno, definitivno se nemate na što žaliti

Ova pitanja odgovorit će vam je li vaš seks zaista dobar
Ova pitanja odgovorit će vam je li vaš seks zaista dobar (Pexels)
Više o

seks

,

dobar seks

,

znakovi

Osim što oboje ne biste trebali biti u stanju cijeli dan skinuti osmijeh s lica, kosu bi trebalo biti teško počešljati, a odjeća bi možda mogla biti malo previše izgužvana da bi se mogla proglasiti pristojnom, postoji još nekoliko pokazatelja da je vaš seks uistinu dobar.

1. Dajete li toliko koliko dobivate?
Ako je seks uistinu dobar, oba partnera ulažu jednaku količinu truda kako bi zadovoljili drugoga. Najgore što možete doživjeti je da se jedno od vas trudi, a drugi leži poput mrtve ribe. Kome je u to uzbuđujuće gledati?

2. Misli vam ne lutaju
Ne zamarate se time jeste li obrijali onu dlaku na lijevom gležnju, je li vam se maskara zamrljala ili razmišlja li on/ona o višku sala na vašem trbuhu. Razmišljate samo o tome što vam radi i što ćete vi raditi njemu/njoj.

3. Uzmete si vremena
To je vrijeme koje ćete uzeti za sebe i partnera, saznati što volite i kako jedan drugoga možete zadovoljiti. Nećete postaviti vremenska ograničenja, zakazati kavu sat vremena kasnije na drugom kraju grada ili upaliti televiziju da ne propustite Ligu prvaka. Možda će vam trebati, petnaestak minuta, a možda ćete ležati goli do jutra. Poanta je u tome da vam sat neće biti nadohvat ruke.

4. Uživate u trenutku
Radite upravo to što želite i odlično se zabavljate. Da možete birati, u ovom trenutku ne biste željeli biti ni na kojem mjestu nego na ovome na kojem se upravo sada nalazite.

Piše: Andrea Holi
04.11.2017. 21:39:00
Novi komentar
nužno
nužno