« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
SVI NA ULICU!

Otvoren 13. Cest is d'best

Do nedjelje na ulicama samo veselo, šareno, zabavno, smiješno, plesno i pozitivno.

(Saša Midžor Sučić, CROPIX)
Više o

Kraljevi ulice

,

Cest is d’Best

,

međunarodni ulični festival

,

Zlatko Petrović

,

zagreb-info

,

Miran Veljković

Veselim izvedbama cirkusanata, zabavljača, glazbenika, likovnih umjetnika i performera svih vrsta na Cvjetnom trgu službeno je otvoren 13. Međunarodni ulični festival 'Cest is d'best'.

Kraljevi ulice, Zlatko Petrović - Pajo i Miran Veljković - Hadži, glavni inicijatori i organizatori 'Cesta', sa zagrebačkim gradonačelnikom Bandićem na otvaranju su otpjevali 'Serbus dragi Zagreb moj', nakon čega su na scenu kročili žongleri i performeri i glazbenici.

Na ovogodišnjem Festivalu Zagrepčane i goste zabavljat će više od tri stotine izvođača iz dvadesetak zemalja s četiri kontinenta. Organizatori najavljuju da će centar grada biti ispunjen sa 150 sati raznih izvođačkih sadržaja,  od večeras će se moći uživati i u Festivalskom klubu na Strossmayerovom šetalištu.

Ne preostaje ništa nego pozvati sve da uživaju i sudjeluju u jednom od najpoznatijih i najveselijih zagrebačkih festivala koji od svojih skromnih početaka osvaja srca brojnih građana, ali i izvođača koji se nakon svakog posjeta kućama vraćaju sa smiješkom na licu.

04.06.2009. 22:29:14
Novi komentar
nužno
nužno