« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Utrka čistača ulica na Cest is d'Bestu

Nakon šest godina gospon Štef morao je predati naslov najbržeg

Fotografija vijesti
Više o

Cest is d’Best

,

zagreb-info

,

utrka čistača ulica

Danas je u Masarykovoj ulici u centru Zagreba održana utrka Domestos protiv bakterija - čistača ulica u trokolicama. Od Cvjetnog trga u koloni je do startne linije na početku Masarykove ulice stiglo 16 natjecatelja koji su u ukupno 7 utrka svojom borbom i vještinom oduševili oko 1000 gledatelja.

Čistače ulica često ne primjećujemo, iako svakodnevno za nesavjesnim građanima čiste grad, a danas se u već tradicionalnoj utrci upravo njima dala zaslužena pažnja. Svi sudionici s velikim su zadovoljstvom sudjelovali u natjecanju, a najbrži među njima ove godine bio je Vanja Lojna koji se, kako kaže, za utrku fizički spremao i cjepajući drva.

Zanimljivo je da je Vanja uspio uvjerljivo pobijediti dosadašnjeg prvaka na utrci čistača, gospodina Štefa koji je prvo mjesto osvajao posljednjih šest godina. Uvjerljivoj pobjedi Vanje Lojne možda je doprinio i startni broj 13 jer i ovogodišnji Cest is d Best obilježava svoj 13 rođendan.

Utrku je sponzorirao Domestos koji je za sve natjecatelje osigurao vrijedne nagrade, a pobjednik utrke uz nagradu je dobio i pehar.

05.06.2009. 20:37:43
Novi komentar
nužno
nužno