« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
FORA!

Otvara se odmaralište na otoku na koji je muškarcima pristup zabranjen

Cilj joj je zato stvoriti mjesto na kojem bi se žene mogle usredotočiti na sebe i svoje potrebe.

SuperShe otok
SuperShe otok (SUPERSHE ISLAND SCREENGRAB)
Više o

žene

,

odmaralište

Ovo vjerojatno nije najromantičnija vijest koju ćete danas pročitati, no zasigurno je najoriginalnija.

Ako ste žena i imate se potrebu odmoriti od suprotnog spola, možda biste trebali razmisliti o tome da malo vremena provedete na otoku uz finsku obalu, koji bi se mogao pokazati savršenom destinacijom?

Zašto? Zato jer je tamo pristup muškarcima zabranjen.

Vlasnica otoka, Kristina Roth, na ideju je došla nakon što je i sama boravila u nekoliko odmarališta i wellness centara u Kaliforniji, gdje je zamijetila da bi, svaki puta kada bi se pojavio zgodan muškarac, žene posegnule za ogledalom s ciljem da se uljepšaju. Cilj joj je zato stvoriti mjesto na kojem bi se žene mogle usredotočiti na sebe i svoje potrebe, bez pritiska da na nekoga ostave dobar dojam.

Luksuzno odmaralište na obali Finske Roth namjerava pretvoriti u "dom izvan doma" isključivo za žene. Kolibe će biti namještene luksuznim pokućstvom, okružene zečenilom i bazenima.

Odluku o kupnji otoka Roth je donijela na poticaj svojeg partnera, a nazvala ga je SuperShe Island. Otok i odmaralište svoja vrata otvaraju u lipnju, a rezervacije će biti moguće obaviti od srpnja.

Kako bi se prijavile za "ekskluzivno članstvo" sve zainteresirane dame moraju ispuniti prijavu i navesti razlog zašto su uzbuđene zbog učlanjenja u SuperShe zajednicu. Ohrabruje se i snimanje kratkog video uratka koji bi upotpunio prijavu.

Jedino što bi mnogima moglo pomutiti planove jest cijena, koja za 7 dana punog pansiona iznosi 3 500 dolara.

 

Piše: Andrea Holi
14.02.2018. 16:31:00
Novi komentar
nužno
nužno