« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
CONFIDENTIAL

Otkrivamo značenje pet najčešćih ženskih fantazija

Zbog različitih predrasuda, neprovjerenih informacija i zabluda mnogi misle kako su fantazije nešto loše, nemoralno, glupo ili nepotrebno. Odlučili smo tome stati na kraj!

Što žene maštaju :)
Što žene maštaju :) (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

seksualne fantazije

,

ženske fantazije

Seksualne su fantazije nešto su što većina nas nije sklona dijeliti s drugima, već se zadovoljavamo različitim poluprovjerenim informacijama i interpretacijama koje čujemo od ljudi iz naše okoline. Nažalost, upravo su takve krive pretpostavke razlog činjenici da mnogi misle kako su fantazije nešto loše, nemoralno, glupo ili nepotrebno. Odlučili smo stati takvim neistinama na kraj i pokazati vam da su fantazije ne samo nešto sasvim prirodno, već i vrlo poželjno. Psihologinja dr. Hilda Hutcherson sa Sveučilišta u Columbiji objašnjava što stoji iza nekih najčešćih fantazija.

1. Seks s drugim muškarcem

Najčešći akter ove fantazije nekakva je poznata ličnost, poput slavnih pjevača ili glumaca. Suprotno uvriježenom mišljenju, ova fantazija nije nikakva rijetkost, niti nešto što upućuje na bilo koji oblik emocionalne prijevare. Maštanje o drugim muškarcima način je na koji naš mozak procesuira emocije i pokazatelj da nas uzbuđuju nova iskustva - što je pozitivna stvar u dugim ljubavnim vezama.

2. Seks u troje

Ukoliko vam kažemo da ideja seksa s dvije žene jedna od najčešćih muških fantazija, zasigurno nećete ostati začuđeni. S druge strane, seks s dva muškarca jedna je od češćih ženskih fantazija. Fantaziranje o dva ljubavnika koji ispunjavaju sve vaše želje znak je da želite biti obožavani, maženi i paženi, pa čak i da želite da se netko bori za vas. Kad je u pitanju zamišljanje vas i vašeg partnera s još jednom ženom, ukoliko je to nešto što vas pali, to znači da uživate u tomu da i druge žene smatraju vašeg muškarca poželjnim.

3. Dominacija i submisivnost

Ova vam fantazija omogućuje da sudjelujete u stvarima koje mnogi još uvijek smatraju tabuom, ali bez ikakve krivnje. Velika većina žena u većoj ili manjoj mjeri pokazuje dozu submisivnosti u krevetu, što nema nikakve veze sa ženskom svijesti i pravima izvan sobe. Submisivnost u seksu znak je duboke intimnosti i povezanosti sa svojim partnerom, kojemu toliko vjerujete da ste mu se spremni potpuno prepustiti. A i tako je prokleto sexy!

4. Seks sa ženom

Desetljeća tradicionalnog odgoja krivac su što se mnoge od nas ni ne usuđuju pomisliti ovako nešto, a ukoliko i krenemo razmišljati, golemi sram i krivnja nas ubrzo nadvladaju. Zaboravite sve što su vam govorili - maštanje o seksu s drugom ženom ne znači nužno da dovodite u pitanje svoju seksualnost. Sve što takve maštarije pokazuju jest da doista cijenite i uživate u ljepoti ženskog tijela, na onaj neiskvareni, iskonski način. Isto tako, pokazuje kako ste otvoreni za širenje granica svojeg seksualnog užitka.

5. Seks s muškarcem

Imamo odlične vijesti. Sanjarite li da vas neki neodređeni muškarac prima svojim snažnim rukama i vodi s vama ljubav, to obično znači da vas vaš partner napaljuje. Nije li to upravo sjajno?

20.09.2014. 17:40:00
Novi komentar
nužno
nužno