« Seks
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
SAMOANALIZA

Otkrijte jeste li loši u krevetu

Imate raspored za sve pa i za seks? Čin uvijek traje kratko? Napamet znate u kojem smjeru će vođenje ljubavi ići? Ako je odogovor uvijek da, imate problem

Otkrijte jeste li loši u krevetu
Otkrijte jeste li loši u krevetu (Shutterstock)
Više o

seks

,

seksualni život

,

vaginalni orgazam

,

ženski orgazam

,

dobar seks

,

ljubavnik

,

predigra

Uspješni ste u spojevima i zavođenju no kada prvi puta završite u krevetu, sve se promijeni i ona nekako više nema vremena kako bi se našla s vama. Zvuči poznato? Iako vam prijatelji govore da niste vi krivi već da je problem u njoj, ne treba isključiti i mogućnost da ste jednostavno ne baš tako sjajni u krevetu. Čak i ako ste u dugogodišnjoj vezi nije isključena mogućnost da ste loši u seksu. Ne treba se zavaravati. Otkrijte u nastavku znakove koji vam govore da je krajnje vrijeme za temeljitu promjenu u vašim seksualnim vještinama.

U životu se držite rasporeda i planova?

To nije ništa loše, no ukoliko je vaš seksualni život podređen planu tada imate problem. Imate li seks određenim danima u tjednu kako biste ujutro dulje mogli spavati? Seksate se samo navečer jer smatrate da se to radi u to vrijeme i da preko dana ne stignete? S takvim oblikom planiranja seksa oduzimate mu njegovu najvažniju i najuzbudljiviju dimenziju - spontanost. Kada nema spontanosti sve postaje dosadno i ubija strast. Što učiniti? Prisilite se na spontanost! Napravite raspored, ali ga se nemojte pridržavati!

Sve je gotovo za deset minuta?

U životu su učinkovitost i brzina katkada prednost, ali u seksu gotovo nikada. Istina je da je s vremena na vrijeme poželjan seks na brzaka, koji je realno vrlo uzbudljiv. Ali ako svaki vaš seksualni čin traje do deset minuta i tada imate problem! Većinom su muškarci ti koji griješe jer preskaču predigru. Kako biste sve skupa malo produljili, prvih deset minuta posvetite se predigri tek se potom prihvatite ostaloga (žene uživaju u predigri).

>> Muškarci, poboljšajte performanse u krevetu

Ukoliko budete vješti u stimuliranju njenih erogenih zona, sigurno će vas smatrati dobrim ljubavnikom. Ali ne dopustite da vas guše vremenska ograničenja. Nema ništa loše u kratkotrajnom seksu - sve dok svaki nije takav.

Suho nije dobro

Suhoća vagine može biti posljedica niza genetsko-bioloških čimbenika, ali jedan i vrlo čest je taj da se muškarci ne trude dovoljno oko uzbuđivanja i stimuliranja ženskih erogenih zona te se kao posljedica javlja suhoća vagine.

>> Kako muškarci griješe u krevetu

Ovom problemu možete doskočili s uporabom lubrikanta, ali svejedno se malo više potrudite prije nego ga nanesete. Tako ćete pokazati da vam nije stalo samo do vlastita užitka nego i do njenog, to je odlika pravog ljubavnika.

Već napamet znate u kojem smjeru se odvija seks

Nikada nije dobro da tako uzbudljiva stvar kao što je seks postane rutinskom i ustaljenom. U slučaju da već na pamet znate koliko će trajati predigra, u kojem trenutku će doći do penetracije te kada i kako ćete svršiti, tada je vaš seksualni život dosadan i nezanimljiv! Možda dobar dojam možete ostaviti kod žene s kojom ćete se prvi puta seksati no nakon nekoliko puta će joj biti dosta istog scenarija.

>> Tri savjeta za potpuno zadovoljstvo u krevetu

Vrijeme je da razvijte svoju maštu i da se jednostavno prepustite nekom novom uzbuđenju i strasti. Ako ste već čovjek ustaljenih poteza barem bi se kod seksa mogli malo opustiti! I potruditi.

12.12.2012. 22:48:00
Novi komentar
nužno
nužno