« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Osvježite izgled u par trenutaka

Natečenim očima će pomoći krastavci tako da kriške svježih zelenih krastavaca stavite na oči i ostavite da djeluju oko 10 minuta

Svjež i odmoran izgled na prirodan način
Svjež i odmoran izgled na prirodan način (Arhiva)
Više o

savjeti

,

svjež izgled

Svjež izgled lica često koče podočnjaci, problemi sa tenom, natečene ili crvene oči. Kako bi si pomogli u takvim situacijama u nastavku vam donosimo nekoliko savjeta.

Protiv beživotne boje tena mogu vam pomoći namirnice koje sadrže voćne kiseline i vitamine, a boju možete oživjeti uz pomoć meda, bjeljanjka i limuna. Sve što trebate je pomiješati jedan bjelanjak koji je izlupan u snijeg, par kapi limuna i žličicu meda. Gotovu smjesu stavite na lice oko 10 minuta i zatim lice isperite mlakom vodom.

Natečene oči su najčešće posljedica neprospavanih noći, a crvenilo se može ukloniti uz pomoć kapi za oči koje se ne smiju koristiti dulje od tri dana. Natečene oči se uvijek mogu prekriti šminkom na način da se u unutarnji donji rub oka stavi crta bijelom olovkom. Bijela olovka će pomoći očima da izgledaju otvorenije i svježije.

Natečenim očima će pomoći krastavci tako da kriške svježih zelenih krastavaca stavite na oči i ostavite da djeluju oko 10 minuta. Zatim lice umite hladnom vodom. Ako nemate krastavce uvijek ih možete zamijeniti hladnim vrećicama čaja.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/Ženski svijet
29.08.2017. 09:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Perica mali
    29.08.2017. 09:35
    Postoji veliki broj prirodnih preparata za njegu kože i lica. Ujutro možete “probuditi” lice maskom od zobi nakon koje će koža biti svilenkasto glatka. Šaku zobenih pahuljica pomiješajte s vodom u finu pastu. Nanesite masku na lice i vrat. Kad se osuši, isperite sirutkom, a potom vodom te osušite mekim ručnikom.
Novi komentar
nužno
nužno