« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Premlaćivanje

Osuđen Chris Brown

Američka R&B zvijezda, koja je u veljači prebila svoju tadašnju djevojku Rihannu, u idućih pet godina neće se smjeti približiti pjevačici.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Chris Brown

,

Rihanna

Pored petogodišnje uvjetne zatvorske kazne, Brown je osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada te bi trebao proći i jednogodišnje savjetovanje o neprihvatljivosti obiteljskog nasilja.

Sutkinja višeg suda u Los Angelesu, Patricia Schnegg, Browna je upozorila da bi mogao završiti u zatvoru prekrši li bilo koji uvjet, pogotovo onaj da se drži najmanje 100 metara daleko od Rihanne.

Sutkinja je dodala da želi vidjeti pravi fizički rad, a ne "klasičan" dobrotvorni radi istaknuvši kako će Brown "kupiti smeće pored autoceste, čistiti automobile i održavati dvorišta" te sudjelovati u savjetovanju jedne kršćanske udruge.

Prema sudskom izvješću, Brown je Rihannu napao dva puta prije javnosti najpoznatijeg napada u veljači nekoliko sati prije dodjela nagrada Grammy. Prvo se fizičko zlostavljanje dogodilo u Europi kada se par posvađao nakon čega je Rihanna ošamarila Browna, a on ju je  gurnuo u zid. Drugi napad dogodio se tri tjedna prije Grammyja na Barbadosu - Brown i Rihanna vozili su se u automobilu kada je izbila svađa u kojoj je nasilni pjevač razbio dva prozora na vozilu.

Pjevač će kaznu odraditi u Virginiji odakle potječe, no svaka će tri mjeseca morati dolaziti u Los Angeles gdje će sutkinja procjenjivati njegov napredak.

Rihanna nije nazočila suđenju, a Browna je pratila njegova majka.

Izvor: HINA

26.08.2009. 09:14:23
Novi komentar
nužno
nužno