« Žene
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
IBEAUTY

Osam korisnih aplikacija na temu ljepote

Danas na tržištu postoje brojne aplikacije za vaš omiljeni iPhone koje bi vam u estetskom smislu itekako mogle biti pri ruci

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

žene

,

ljepota

,

iPhone

,

makeup

,

izgled

,

aplikacije

,

ipod touch

Pronalazak savjeta za ljepotu dok ste u hodu i u žurbi može biti vrlo zarazno, a to vam može potvrditi bilo koja žena koja koristi iPod Touch ili iPhone. Naime, upravo u tom kontekstu došlo do ogromne eksplozije aplikacija koje se mogu lako preuzeti jednim potezom prsta. Među njima brojne su one koje se bave ljepotom, stilom, modom, ali i bilo čime što zanima bilo koju ženu. Dakle, prije nego navalite i počnete mahnito skidati sve i jednu aplikaciju, provjerite što neke od njih ustvari nude. Ima besplatnih, ima i onih koje se plaćaju, ali sve su bar na neki način dobre i korisne.

Natural Herbal Cures and Remedies

Ova aplikacija košta oko desetak dolara. Ona je ustvari čitava knjiga koja će vam pomoći da shvatite i otkrijete načine na koje vam bilje i biljne kure mogu pomoći u očuvanju ljepote. Naučit će vas o hidroterapiji, herbalizmu, eklektičnoj medicini i prirodnoj higijeni. Saznat ćete mnogo toga o poboljšanju izgleda i životnoga stila. Možete mijenjati veličinu slova, pisati zabilješke te pregledavati mnoštvo fotografija i prikaza.

iStylist Makeover

Košta jedan dolar i osim što je korisna, sigurno će vas i nasmijati. Dovoljno je da fotografirate sami sebe mobitelom ili postavite fotografiju s računala i sl., i zatim možete birati između raznih frizura, modnih dodataka, pa čak i makeupa kako biste svoj vlastiti izgled pretvorili u onaj vaših omiljenih zvijezda. Aplikacija sadrži galerije u kojima možete ocjenjivati različite stilove, alate za obradu fotografije kao i nekoliko stilističkih paketa s kojima možete eksperimentirati.

Age Defying Tricks

Također košta samo jedan  dolar, a nudi vam preko 100 savjeta i trikova najboljih vizažista Cosma, Glamoura, Voguea, Avede, Maca, itd.

AcneApp

Ova aplikacija navodno svojim posebnim svjetlosnim zračenjem tretira akne. Detaljnije o njoj smo već pisali.

Lookz-Barry M-Makeup, Beauty, Fashion and Style

Britanski kozmetički kralj Barry M kreirao je aplikaciju koja će vam pomoći da pronađete savršen izgled. Naučit će te osnove šminkanja, usavršiti znanja, a čut ćete i pokoji novi trač iz svijeta poznatih. Pronaći ćete tajne stilova Lady Gage, Miley Cyrus, Katy perry i9 mnogig drugih, a moći ćete pregledavati i kategorije Bollywood, Catwalk, Goth. Osim toga, najnoviji video isječci o šminkanju i pozadine bit će redovito osvježavani i nadograđivani.

My Style

Ova aplikacija služi kao neka vrsta foto dnevnika frizura. Možete fotografirati sami sebe ili neku frizuru koju ste vidjeli u časopisu ili na nekoj drugoj ženi u gradu. Zatim možete spremite razne zabilješke, podsjetnike, savjete, ideje koji će vam koristiti u budućnosti.

Hairstyler

Ako ste se ikad probudili ne znajući što učiniti s kosom, ova aplikacija će vas riješiti muka. Sadrži brojne informacije, ideje i savjete o kosi i frizurama, zatim o opremi koju trebate koristiti, proizvodima, ima čak i rječnik pojmova vezanog za temu kose. Vrlo je zabavna.

Photoshop.com Mobile

Ova je aplikacija besplatna. I opet, u nekoliko poteza prstom možete učiniti čuda od vlastitih fotografija. Tko god je čuo za i radio u Photoshopu zna koje sve mogućnosti nudi taj softver. Obradite vlastite fotografije kako god želite. Upotrijebite filtre, razne efekte, popravite nedostatke. Igrajte se.

18.03.2010. 15:29:00
Novi komentar
nužno
nužno