« Hrvatska
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
PRIPAZITE

Ojačajte imunitet i spremni dočekajte zimu

Za zaštitu od mnogih bolesti i dobro zdravlje brine imunitet. Brinete li vi o njemu ili samo onakon, stihijski, kad vam dođe?

Pojačajte imunitet
Pojačajte imunitet (Arhiva)
Više o

imunitet

,

Geisterkűsse

Jaki smo onoliko koliko je jak naš imunološki sustav, stoga je važno osvijestiti da nije dovoljno samo ga „podizati" preko noći, već je na imunitetu važno raditi cijelu godinu. No kako se disbalans osjeti upravo pri prvim temperaturnim promjenama i zahlađenju, sad je posljednji čas pobrinuti se za njega.

Zima je obično doba godine kada su ljudi podložniji bolestima, stoga je organizam potrebno kvalitetno pripremiti. Neki od savjeta, koje smo usvojili od naših baka i mama, poput konzumacije domaćih proizvoda, dovoljno kvalitetnog sna, ispijanje čaja s limunom i medom, vrijede uvijek i dobro ih je slijediti. No, nije zgorega posegnuti i za kvalitetnim supernamirnicama i prirodnim dodacima prehrani kako bismo ojačali imunitet. Upravo iz želje da se vratimo prirodi i od nje uzmemo ono najbolje što nudi za jačanje našeg organizma, nastao je funkcionalni napitak Geisterkűsse, odnosno Poljupci duha.

Cikla i njezine dobrobiti na zdravlje temelj su sastava Geisterkűsse napitka

Cikla je nepresušna riznica vitamina, minerala, neprobavljivih vlakana te biljnih kemikalija. Kako god da se uzme u obzir područje njezine primjene: bilo za sprečavanje bolesti, kao podršku zdravlju ili pak kao sastavni dio suvremene sportske prehrane, brojne su koristi njezine primjene. Osim što je riječ o prirodnoj iznimnoj biljnoj namirnici, cikla se može svrstati i u kategoriju funkcionalne hrane za koju se smatra kako iskazuje određene povoljne fiziološke učinke na zdravlje čovjeka. Posebno je bogata mineralima, sadrži folnu kiselinu te vitamin C. Cikla je namirnica visoke nutritivne, ali niske energetske vrijednosti: oko 88 kcal na 200 grama, pri čemu dominira sadržaj ugljikohidrata te 4 grama vlakana.

Važnije od toga je da je cikla izvor nekoliko važnih mikronutrijenata, od kojih valja istaknuti:

  • Folati, kojih 200 grama cikle osigura do 40% dnevno preporučene količine

  • Magnezij i kalij, dva izuzetno važna elektrolita tj. mineralne tvari ključne za zdravlje srca, kod kojih 250 grama cikle osigurava 15% odnosno 23% dnevno preporučenog unosa

  • Željezo, a u 250 grama cikle može se namaknuti 1/10 dnevno preporučene količine željeza

Nazdravimo zdravlju uz Geisterkűsse

Geisterküsse funkcionalni napitak, zahvaljujući međusobnom djelovanju cikle, đumbira, sjemenki komorača i timijana, cvijeta kamilice, praha sjemenki korijandera, kvasac, maslac od oraha, sezamovo ulje te sok limuna, čini dobro organizmu. Konzumacijom Geisterküsse funkcionalnog napitka spremni dočekajte izazove koje donosi zima. Sok je najbolje konzumirati natašte ili u manjim količinama prije svakog obroka, a preporučena dnevna doza je do 200 ml. Za najbolji učinak, preporučuje se redovito i svakodnevno pijenje soka od barem 4-6 tjedana u kontinuitetu.

Nazdravite zdravlju uz ovaj jedinstven i moćan napitak, dostupan u svim ljekarnama, biljnim ljekarnama i web shopu.

www.geisterkuesse.hr

https://www.facebook.com/geisterkuesse/

20.10.2020. 10:31:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    20.10.2020. 19:28
    cikla lujk češnjak avokado brokule kiseli kipus ,mango, bademovi mlijeko
Novi komentar
nužno
nužno