« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
SAVJETI

Odabir primjerene odjeće za posao i svakodnevne obaveze

Uvijek imajte na umu da je manje više i nemojte pretjerivati, posebice sa sexy odjećom jer ćete na taj način sigurno izgledati profesionalnije i urednije

Više je manje...
Više je manje... (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

posao

,

odjeća

Poslovna žena i majka obično ima stalnu dilemu - što kupiti od odjeće kako bi bila primjerena za posao, no jednako tako i za druge svakodnevne obaveze, pa evo par savjeta.

Za početak, uvijek imajte na umu da je manje više i nemojte pretjerivati, posebice sa sexy odjećom jer ćete na taj način sigurno izgledati profesionalnije i urednije.

Što nikako nije primjereno obući za posao?

- KRATKA SUKNJA

Naravno da je noge primjereno pokazati, ipak je to dio tijela koji je sexy i nikada se ne smijete sramiti pokazati svoje noge te ako želite izgledati ženstveno svakako izaberite suknju, ali imajte na umu da dužina suknje nikako ne smije biti kraća od 5 cm iznad koljena jer sve iznad toga nije više primjereno za posao.

- DEKOLTE

Svaka žena zna da je dekolte jedan od njenih najvećih atributa, ali nikako nije primjeren za posao. Ona žena koja na posao dolazi s velikim dekolteom, osim muškog izaziva i pažnju ženskog spola. Osim što to svakako nije primjereno, nije niti lijepo. Ako ste skloni takvoj odjeći potrudite se da ju izbjegavate na poslu jer ćete u suprotnom izgledati kao da ste izašli iz pornografskog filma. A ako jednostavno baš volite odjeću sa dubokim izrezima, onda prije odlaska na posao ispod takve majice, košulje ili haljine obucite topić, potkošulju ili košulju i biti ćete elegantno poslovni.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

04.02.2018. 11:14:00
Novi komentar
nužno
nužno