« Iza ogledala
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
WTF?!

Obamina glava na Marsu?!

Od svih teorija zavjere koje smo do sada čuli, ova je uvjerljivo najsumanutija ... a ipak, s druge strane, tko zapravo zna?

Obama ima spomenik na Marsu?
Obama ima spomenik na Marsu? (Screenshot YouTube)
Više o

Barack Obama

,

istraživanje Marsa

,

Obama teorije zavjere

,

teorije zavjere

,

rover Spirit

,

Barry Soetero

,

Regina Dugan

,

Andrew D. Basiago

,

William Stillings

Barack Obama bio je krononaut koji je tijekom osamdesetih dva puta teleportiran na Mars kako bi se borio za prevlast na Crvenom planetu ... zvuči kao radnja sumanutog TV filma koji je neki opskurni desničarski kanal s izraženom sklonošću za teorije zavjere snimio u vlastitoj režiji.

No, upravo to tvrde neki likovi koji su s tom teorijom izronili neki dan, a kao krunski dokaz nudi se - snimka Obamine glave na Marsu?!

Objekt koji je proglašen glavom Baracka Obame, štoviše, cijelim kipom ukopanim do glave snimio je rover Spirit još 2005. godine, a kako se u cijelu priču uklapa putovanje kroz vrijeme, nije pretjerano jasno.

Ipak, upravo to tvrde Andrew D. Basiago i William Stillings koji svoje informacije potvrđuju vlastitim sudjelovanjem u cijeloj operaciji, a suputnica im je, kažu, bila i šefica zloglasne DARPA-e Regina Dugan.

Svi su oni bili dio projekta Pegasus u kojem su mladi studenti s jednog kalifornijskog sveučilišta, a Obamino kodno ime bilo je - Barry Soetero.

No, kao šlag na tortu dolazi službeni demanti Bijele kuće o marsijanskim putešestvijama aktualnog predsjednika SAD? 

03.12.2014. 15:40:00
Novi komentar
nužno
nužno