« Iza ogledala
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
UPS!?

Najmisterioznije bolesti na svijetu

Od bolesti koju je na zemlju izgleda donio meteorit do bolesti smijanja koju šire kanibali, Zemljom lutaju sumanute bolesti

Čudnovate bolesti misterioznog podrijetla
Čudnovate bolesti misterioznog podrijetla (Screenshot YouTube)
Više o

meteorit

,

chemtrails

,

misterije

,

bolest smijanja

,

Carancas

,

Morgellonov sindrom

,

mezoamerička nefropatija

,

misteriozne bolesti

Bolesti su bauk koji povremeno protrese cijelo čovječanstvo, kao što je to u srednjem vijeku napravila kuga, a španjolska gripa početkom prošlog stoljeća. Danas smo suočeni s mutiranim gripama koje na ljude prelaze s životinja, ebolom i HIV-om, također životinjskog podrijetla.

No, osim ovih općepoznatih bolesti protiv kojih se teško boriti iako znamo gotovo sve o njima, Zemljom haraju i misteriozne bolesti koje je vrlo teško ili nemoguće objasniti ...

5. Incident u Carancasu - meteorit koji se prizemljio u Peruu kraj famoznog jezera Titicaca napravio je priličnu rupu iz koje je izlazila kipuća voda neugodnog mirisa. Lokalno stanovništvo koje je došlo do kratera razboljelo se od misteriozne bolesti za koju se sada, sedam godina kasnije govori da je zapravo trovanje arsenom ... no, što se stvarno dogodilo, nitko ne zna.

4. Morgellonov sindrom - početkom ovog stoljeća stanovnici SAD počeli su se žaliti na čudno obojana vlakna koja su im izlazila iz kože, CDC nije nikad shvatio o čemu se radi, a navodna epidemija u Rostovu povezivana je s testiranjem bioloških oružja. No, može li to biti posljedica - chemtrailsa?

3. Nepoznato podrijetlo (mezoamerička nefropatija) - najmanje 20 tisuća farmera u Srednoj Americi umrlo je u zadnjih desetak godina od nepoznate bolesti bubrega koja se pojavila pred dvadesetak godina među beračima šećerne trske u ranim dvadesetim godinama, no i dalje se ne zna ni podrijetlo ni lijek.

2. Sindrom klimanja - bolest se pojavila u šezdesetim godinama prošlog stoljeća u Sudanu među djecom starom od 5 do 15 godina, simptomi su zaustavljanje rasta i razvoja mozga kao i čudno stalno klimanje glavom. Klimanje se pojavljuje kad je djeci hladno i kad su gladna, a nestaje kad ih se utopli i da im se hrana koju obično ne jedu.

1. Kuru - ova je bolest izolirana kod plemena Fore na Papui Novoj Gvineji tijekom pedesetih, makar se vjeruje da se pojavila tridesetak godina ranije. Simptomi takozvane "bolesti smijanja" su drhtavica i nekontrolirani ispadi smijeha koji su sve češći kako se približava smrt. Znanstvenici je povezuju s običajem jedenja mrtvih predaka - endokanibalizmom. 

02.12.2014. 11:25:00
Novi komentar
nužno
nužno