« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Obamin World of Warcraft dužnosnik

Profesor na uglednom Whartonu je ujedno opaki klanovac WoW-a

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (werbach.com)
Više o

Obama teorije zavjere

,

Kevin Werbach

,

Susan Crawford

,

Obama Werbach

,

Obama FCC team

Federal Communications Commision, organizacija zadužena za razvoj telekoma i Interneta u SAD dobila je, među prvima, svoj tim za reviziju poslovanja kako bi Obama i Biden mogli, po potrebi, mijenjati politiku u tom segmentu.

Obama, ovisnik o gadgetima i Internetu postavio je dvoje poznatih ljudi, Susan Crawford i Kevina Werbacha na čelo tima i time izazvao pozitivne reakcije Internet zajednice. Susan Crawford je profesorica na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Michiganu, a Kevin Werbach je bio kadrovik u FCC-u, organizator godišnje konferencije Supernova i profesor na Top 5 MBA sveučilištu Wharton.

Oboje su priznati kao eksperti u području telekoma i dosljedni kritičari Bushove administracije, no Werbach ima alter-ego koji je posebno oduševio online zajednicu. Naime, on je pasionirani igrač World of Warcrafta, i to ne tek puki hobista, nego opak lik koji se ubacio u čak dvije gilde, uključujući i famoznu Joi Itovu We Know!

Ovakav potez Obame čini se potpuno fantazmagoričnim, jer bi domaći ekvivalent bio kao da Sanader na čelo Agencije za telekomunikacije postavi T-Zombixa i Olega Maštruka.

No, ovo može biti i tipično sanaderovski potez, postavljanje kvalitetnih ljudi jedino na čelo nečega što je tebi osobno zgodna igračka, kako očito Obama promatra tehnologiju. Jest da će dovesti broadband u svaki redneck trailer park, no tim će broadbandom zacijelo curiti svakojake stvari koje će zanimati druge, puno kontroverznije Obamine suradnike o kojima više možete pročitati ovdje. (metro-portal)

Obama i proročanstva

25.11.2008. 20:02:48
Novi komentar
nužno
nužno