« Seks
objavljeno prije 9 godina
HE HE

O čemu muškarci razmišljaju tijekom seksa

Muškarci zapravo ne misle puno tijekom seksa, no u trenucima kad se približavaju vrhuncu, a partnerica je još daleko, počnu razmišljati o svemu i svačemu kako bi ga odgodili

Muškarac nakon orgazma - spava
Muškarac nakon orgazma - spava (Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

muškarci

,

odgađanje orgazma

Muškarci tijekom seksa manje misle, a više uživaju, no postoje trenuci kad moraju malo više zaposliti mozak - naravno, radi se o približavanju orgazma kojeg treba pod hitno odgoditi ne bi li izbjegli glasine o tome da su u krevetu poput zečeva. 

Prva stvar koja im pada na pamet je - sport, koji očito bez obzira na uzbuđenje koje donosi muškarcima u krevetu predstavlja najbolju moguću metodu odgode vrhunca, a slijede misli o financijama i poslu (stvarno dosadno i učinkovito).

>> Što vaš muškarac doista misli o seksu >>

Vjerovali ili ne, neprivlačni političari i celebrityji dogurali su čak do četvrtog mjesta popularnosti na ovoj listi, više i od kućanskih poslova koji po definiciji muškarcima nisu pretjerano dragi. 

Bivša partnerica je na šestom mjestu, ispred zemljopisa (?!) i video igrica a deveto mjesto na listi pripalo je (stvarno čudesno) - baki!

>> Ženska razmišljanja tijekom seksa >>

Kad bi naše bake koje su na svoje unuke pazile kao na malo vode na dlanu znale kad njihovi dragi mališani najčešće misle na njih ...

29.05.2015. 23:00:08
Novi komentar
nužno
nužno