« Zdravlje
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
HUMANITARNO

Novo Nordisk pomaže sanaciju KBC Osijek

NOVO NORDISK Hrvatska d.o.o. donacijom pomogao saniranje štete pedijatrijskog odjela KBC Osijek prouzrokovane nevremenom i pri opremanju dnevne bolnice za dijabetes i endokrinologiju

Hvalevrijedan potez NovoNordisk Hrvatska
Hvalevrijedan potez NovoNordisk Hrvatska (NovoNordisk)
Više o

obnova

,

NovoNordisk

,

KBC Osijek

Donacijom ukupne vrijednosti 170.000 kuna Kliničkom bolničkom centru Osijek, NOVO NORDISK Hrvatska d.o.o. pomogao je pri sanaciji štete na pedijatrijskom odjelu prouzrokovane olujnim nevremenom 27. lipnja 2016. te u opremanju dnevne bolnice za dijabetes i endokrinologiju.

„NOVO NORDISK Hrvatska d.o.o. i do sada je svojim donacijama pomagao unaprjeđivati uvijete rada u bolnicama diljem Hrvatske, a nastaviti će tako i ubuduće. Dio je to našeg lokalnog djelovanja u kojem se reflektira globalna inicijativa NOVO NORDISKA pod nazivom „Mijenjamo dijabetes" posvećene poboljšanju životnih uvjeta 415 milijuna ljudi diljem svijeta koji žive s dijabetesom od kojih preko 400 tisuća živi u Hrvatskoj. Mijenjamo dijabetes nije samo slogan nego naše obećanje i obveza.", ističe predsjednik uprave NOVO NORDISK Hrvatska d.o.o., Vedran Boljat, dr.med.  

Opremanjem dnevne bolnice za dijabetes i endokrinologiju i zavoda za endokrinologiju i bolesti metabolizma KBC Osijek, stvoreni su vrlo kvalitetni uvjeti za svakodnevno provođenje kvalitetne edukacije brojnih pacijenata koji boluju od šećerne bolesti o prehrani, samokontroli, tjelovježbi i liječenju s ciljem postizanja boljih ishoda liječenja, bolje kvalitete života i smanjenja broja komplikacija šećerne bolesti.  

 

02.08.2016. 10:17:00
Novi komentar
nužno
nužno