« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Nizozemska superzvijezda R3hab vraća se na Zrće 8. kolovoza

R3hab najavio ljetni spektakl u jednom od najboljih svjetskih klubova prema DJ Magu

R3hab stiže u Kalypso
R3hab stiže u Kalypso (Arhiva)
Više o

Zrće

,

Kalypso

,

R3hab

,

Stereoforest

Pionir klubske scene na Zrću nagovještava najveću i najspektakularniju sezonu za svoj 30. rođendan! Uz brojne festivale i specijalne evente, Kalypso najavljuje i nastup nizozemske superzvijezde R3haba na ovogodišnjem izdanju Stereoforesta!

Kalypsov uzbudljiv program donosi novo izdanje Stereoforesta i nastup internacionalno priznatog Dj R3haba, koji je neupitno jedan od najvrućih i najiščekivanijih ove sezone!

R3hab je svoju karijeru započeo 2007. godine, prometnuvši se vrlo brzo u jednog od najeminentnijih predstavnika modernog nizozemskog housa, U svojoj uspješnoj karijeri surađivao je s najvećim svjetskim pop zvijezdama, među kojima su Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga, Madonna i Pitbull, ali i velikim imenima EDM scene kao što su Quintino, Nervo i KSHMR, nastupajući pritom u najpoznatijim klubovima i festivalima. Remixevi ovog energičnog nizozemskog Dj-a među najtraženijima su na svjetskoj dance sceni, a njegove originalne pjesme prisutne su na svim plesnim podijima te se učestalo nalaze na Beatportovoj ljestvici.

Najveći plesni muzički medijski brend DJ Mag otkrio je novu listu najboljih svjetskih klubova, donijevši odlične vijesti za Kalypso! Klubski svijet je glasao i svrstao Kalypso na visoko 39. mjesto DJ Mag-ove ljestvice najboljih 100 klubova na svijetu!

Jedinstveno party iskustvo okupit će  8. kolovoza fanove diljem svijeta, stoga nemojte propustiti jedinstvenu prilku da i vi postanete dijelom ovog ljetnog spektakla u jednom od najvrućih svjetskih klubskih destinacija!

CIJENA

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100,00 kuna, dok je VIP ulaznica 180,00 kuna, a možete ih kupiti na web stranici Kalypsa

18.04.2017. 11:29:00
Novi komentar
nužno
nužno