« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
WOW!

Nevjerojatan interes za Wu-Tang na Sea Staru

Specijalno za domaću i regionalnu publiku Sea Star je pripremio još jednu fantastičnu šansu, kako bi svatko imao priliku zakucati 24. i 25. svibanj u svom kalendaru

Stižu iz cijele Europe u Umag...
Stižu iz cijele Europe u Umag... (Arhiva)
Više o

Wu Tang Clan

,

Sea Star 2019

Najava dolaska najveće hip hop grupe u povijesti, velikog Wu-Tang Clana, na Sea Star festival izazvala je nezapamćenu navalu na ulaznice iz preko 30 zemalja Europe, ali i s drugih kontinenata! Ponukani ovom izuzetnom situacijom organizatori razmišljaju o povećanju festivalske zone u laguni Stella Maris, jer se očekuje se da će ovogodišnje izdanje privući znatno više publike nego prethodne godine!

Specijalno za domaću i regionalnu publiku Sea Star je pripremio još jednu fantastičnu šansu, kako bi svatko imao priliku zakucati 24. i 25. svibanj u svom kalendaru.

Na točno mjesec dana do otvaranja festivalskih vrata u srijedu 24. travnja u 10:00h, starta jedinstvena ponuda jednodnevnih ulaznica po nevjerojatnoj poklon cijeni od 149 kn i uštedu od čak 50% od finalnog iznosa! Akcija službeno traje samo 24 sata, ali po iskustvu iz prethodnih godina može se očekivati da će ulaznice po poklon cijeni biti razgrabljene za samo nekoliko sati!

„Sjajno je vidjeti kako je najava dolaska Wu-Tanga, kao i Nine Kravitz i Sven Vatha, pokrenula publiku na svim meridijanima i paralelama planete. I pored ogromnog interesa, nama je iznimno važno da Sea Star, kao i EXIT, uvijek ostane dostupan domaćoj i regionalnoj publici, te stoga samo na lokalnom tržištu nudimo mogućnosti kupovine ulaznica s izuzetno velikim popustima, kao što je u slučaju početka prodaje jednodnevnih karata. Svi koji žele iskoristiti ovu fantastičnu mogućnost trebaju biti pripravni jer se očekuje da će ovaj kontigent karata biti razgrabljen za samo nekoliko sati." - izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita i Sea Stara.

Osim Wu-Tang Clana, dobitnu kombinaciju lineupa čine pomno selektirana imena elektronske, hip hop i rock scene kojima će se u sljedećim danima pridružiti još velikih imena. U petak, 24. svibnja nastupit će elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz i nadolazeća zvijezda Ilario Alicante koji će lagunu pretvoriti u najveći klub na otvorenom, dok će party prema hip hopu i trapu u suradnji s brendom Drito skrenuti opaka postava koju predvodi rapidno rastuća britanska trap zvijezda IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, High5, Fox, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljano. Subotnje udaranje po hip hopu i show za pamćenje pripremaju Wu-Tang Clan, punokrvni punk rock kaos dostavit će Hladno pivo, a elektronska selekcija koju čine Mahmut Orhan, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique osigurava uzbudljivu klupsku atmosferu pod vedrim nebom.

Uz jednodnevne ulaznice koje se lansiraju 24. travnja u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po 400 kn, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 259 kn, uz uštedu od 35% od konačne cijene, te festivalski VIP Gold ulaznice po 750 kn. Kupiti se mogu na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com. Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja.

16.04.2019. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno