« Život
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
EH, DA ...

Nepovjerljivost u vezi znak je vlastite nesigurnosti

Osobe koje su u stalnom strahu da će partner napraviti nešto pogrešno ili ih prevariti će znakove toga uočavati i tamo gdje ih nema

Radite na sebi i postanite sigurniji
Radite na sebi i postanite sigurniji (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

strah

,

muškarci

,

nepovjerenje

,

nesigurnost

Nesigurnost u samoga sebe problem je koji ne muči samo takvu osobu, nego će prije ili kasnije početi mučiti i partnera, tvrde stručnjaci koji kažu da je potreba za potpunom kontrolom u vezi znak unutarnje nesigurnosti koja uvijek ima korijene u djetinjstvu. 

Osobe koje su u stalnom strahu uvijek će primjećivati neke stvari koje će i dalje poticati taj strah, no ne nužno zbog toga što stvarno postoji razlog za strah već će vaditi događaje iz konteksta kako bi ih uklopili u svoju teoriju straha. 

Naravno, kako svi strahovi uvijek vuku korijene iz djetinjstva, pa tako i nesigurnost, moramo riješiti svoje probleme s roditeljima kako bi shvatili da su oni radili stvari u dobroj namjeri, makar je ispalo drugačije.

Kad se na taj način pomirimo sa situacijom, možemo krenuti dalje i raditi na sebi kako bi osnažili svoju samosvijest i stekli osjećaj sigurnosti koji je potreban da bi veza nesmetano funkcionirala. 

12.04.2014. 20:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Marijs
    20.02.2017. 12:58
    Da, tako nešto sl. sam upravo prošla. Moja otvorrnost i iskrenost nailazi na otpor i nevjericu do te mjere da je postala predmet izrugivanja. šteta.
Novi komentar
nužno
nužno