« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Nema do naših

Svi koji su posjetili salon Zagreb Auto Show složni su u zaključku da nigdje nije moguće vidjeti toliko lijepih hostesa na jednome mjestu...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Zvonimir Krstulović)
Više o

Zagreb Auto Show

,

hostese

Istina je da lijepih hostesa ima na svim automobilskim sajmovima. One su postale nezaobilazni dio parade limenih ljepotana, ali se ipak u tom segmentu Zagreb Auto Show razlikuje od drugih. Naime, svi, ama baš svi koji su posjetili autosalon u Zagrebu, bili su prepuni epiteta za hostese koje su bile na štandovima.

Oduševljenju muškog dijela publike stoga nije bilo kraja, pa su profesionalci, ali i svi s digitalcima u rukama, osim automobila, stalno slikali i ljepotice. Ne pretjerujemo kada kažemo da nigdje na svijetu nema toliko zgodnih hostesa na jednom mjestu, što nije ni čudno kada se zna da su ih izlagači dovodili ček iz drugih hrvatskih gradova i naprosto se natjecali tko će imati ljepšu uz svoje automobile.

Stoga je ZG Auto Show bio i parada hrvatskih ljepotica. Ako niste bili u Zagrebu i sami se u to uvjerili, pogledajte fotografije naših reportera u galerijama i uživajte. Jer, čast svima, ali nema do naših djevojaka...   (ŽS)

27.04.2008. 23:11:41
Novi komentar
nužno
nužno