« Seks
objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana
SAVJETI

Neki to vole vruće, a neki ne: bliska veza temperature i seksa

Ako želite strastvene i zaigrane mjehuriće, opustite se u jacuzziju - vodenom raju u kojem se spajaju mjehurići, toplina i golotinja

Ufff ;)
Ufff ;) (Arhiva)
Više o

seks

,

temperatura

Samo zato što temperature vani padaju, ne znači da i vaš libido treba slijediti taj trend. Kad je riječ o libidu, često se nalazimo u potrazi za strašću kako bi ispunili svoje žudnje. I dok su svijeće, romantična rasvjeta i okruženje dobro poznati čimbenici za podizanje atmosfere u spavaćoj sobi, postoji još jedan često zaboravljen faktor - temperatura! Istražite vezu između temperature i seksa uz LELO.

Neki to vole vruće

Tijekom ljeta dok nas prži sunce, naš libido raste. Mnogi su uvjereni kako duži dani i toplije noći stvaraju savršenu atmosferu za romantične spojeve. Sunčano vrijeme i aktivnosti na otvorenom mogu biti idealan recept za strastvenu ljetnu avanturu.

Ako želite strastvene i zaigrane mjehuriće, opustite se u jacuzziju - vodenom raju u kojem se spajaju mjehurići, toplina i golotinja. Brojni tvrde kako kupanje u jacuzziju ima afrodizijačka svojstva. Je li tajna u osjećaju bestežinskog stanja, mjehurićima ili opuštenoj atmosferi? Bez obzira na to što budi želju, jacuzzi je stekao reputaciju ljubavnog gnijezda. U njemu možete koristiti vodootporne seks igračke za dodatnu igru s temperaturom i osjećajem u vodi. LELO igračke izrađene su od medicinskog silikona koji se prirodno zagrijava, što je jedan od razloga zašto je silikon tako dobar materijal za izradu proizvoda za užitak.

Kad već spominjemo vreline, što mislite o saunama? Mnoge kulture već dugo vjeruju u moć saune, a vjerojatno postoji i znanstvena potvrda. Sauna može ubrzati otkucaje srca, povećati protok krvi i potaknuti opuštanje - a sve to pridonosi povećanom uzbuđenju. Stoga sljedeći put kada planirate romantični izlet, razmislite o rezervaciji sobe s privatnom saunom za dodatnu dozu strasti.

Hladnoća vam ne smeta?

Osim ako ne planirate egzotično putovanje tijekom zime, seks u zimskim mjesecima ne čini se toliko seksi, iako teoretski zvuči kao prihvatljiv način da se ugrijete. Možda zbog stresnih obaveza koje imamo tijekom zime? Ili prevelike karirane pidžame? Bez obzira na razlog, postoje načini da svoj seksualni život održite strastvenim. Između ostalog, zimi se ljudi doista osjećaju najprivlačnijima, što je i pokazalo jedno istraživanje koje tvrdi da su žene privlačnije muškarcima zimi nego ljeti. Pokreće li maštu povećana pokrivenost kože koju pruža zimska odjeća? Postoji samo jedan način da saznate.

Zima je također savršeno vrijeme za temperaturnu igru. To je osjetilna igra u kojoj koristite vruće i hladne predmete ili slično na tijelu za senzualno istraživanje. Držeći kocku leda prstima, možete njome proći po svim dijelovima tijela partnera, a zatim nježno puhati da im se koža naježi. Usredotočite se na njihov vrat, zapešća, stražnju stranu koljena i bilo koje mjesto koje izaziva reakciju.

Ako pak postane prehladno u igri s ledom, iskušajte igru s voskom. Postoje svijeće dizajnirane isključivo za senzualnu igru, uključujući svijeće s uljem za masažu (napravljene od sojinog voska) koji se tope u luksuzno ulje. Upamtite, što duže držite svijeću iznad tijela vašeg partnera, to će biti hladniji vosak kad padne na kožu. Možete ih provocirati toplim voskom, a zatim im pružiti senzualnu masažu.

Jedno je sigurno - međuigra topline i strasti ima nedvojbenu privlačnost. Bilo da upijate ljetno sunce, grijete uz zimsku vatru ili uživate u vrućoj kupki, temperatura zasigurno može stvoriti romantično raspoloženje. Dakle, sljedeći put kada se budete pitali je li prevruće ili prehladno za malo intimnosti, sjetite se da je ponekad najbolja temperatura ona koja rasplamsava strast na pravi način. Ostanite vreli ili osvježavajući, glavno da iskre frcaju!

01.02.2024. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno