« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
ZAPAMTITE

Namirnice koje uništavaju libido

Muškarci se ponose svojim libidom i tvrde kako je mnogostruko jači od ženskog, što baš i nije potpuna istina, no ako konzumiraju ove namirnice, problema će biti napretek

Hrana koja će vam uništiti volju za seksom
Hrana koja će vam uništiti volju za seksom (Arhiva)
Više o

namirnice

,

libido

,

nizak libido

Muškarci se obično tuže da je njihov libido prejak za žene i da prerijetko dolazi do seksa, no to je naravno u većini slučajeva teška bajka koja samo zvuči dobro.

U stvarnosti, žene i muškarci imaju podjednak libido, samo što se on kod žena manifestira malo suptilnije nego kod muškaraca, pa stoga njihove suptilne inicijative za seksom kod snažnijeg spola obično prolaze neprimjećene.

Svi se sjećamo scena u kojima je hrana važan dio seksa, bilo tijekom predigre ili same akcije, ali rijetko se spominju namirnice koje treba zaobilaziti u širokom luku kako vam volja za seksom ne bi - isparila

Alkohol - piće ili dva vam vjerojatno neće naškoditi, ali poznato je da alkohol čini da se osjećate manje sputano u seksu. Konzumiranje alkohola u većim količinama dovodi do erektivnih problema i nemogućnosti postizanja orgazma ili pak preuranjene ejakulacije.

Rafinirani ugljikohidrati - svi rafinirani ugljikohidrati uništavaju libido kod muškaraca. Visoka razina šećera dovest će to porasta estrogena, a smanjenja progesterona. Rafinirani ugljikohidrati daju nagli udar energije, ali ta energija jako brzo i nestaje. Bijelo brašno je veliki neprijatelj vašeg libida. 

Soja - velike količine soje i proizvoda od soje (sojinog mlijeka, tofu-a i umaka od soje) mogu znatno smanjiti razinu testosterona i spermija u tijelu. Posljedično dolazi do smanjenja seksualnog poriva. Rezultati istraživanja su dokazali da muškarci koji konzumiraju 120mg soje dnevno imaju znatno smanjenu razinu testosterona.

25.06.2016. 20:03:00
Novi komentar
nužno
nužno