« Knjiga
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
UŽIVAJMO ZAJEDNO!

Naklada Neptun na 62. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Širimo ljubav prema knjigama do svih naših čitatelja, pa će Neptun čitateljima omogućiti da kupe sve dosad izdane naslove

Naklada Neptun i u Beogradu
Naklada Neptun i u Beogradu (Naklada Neptun)
Više o

Naklada Neptun

,

Beogradski sajam knjiga

Izdavačka kuća Naklada Neptun već je objavila kojim će novitetima dočekati čitatelje na svom štandu ovogodišnjeg Intelibera (7.-12.11.2017.), no na sličan je način odlučila razveseliti i svoje vjerne čitatelje iz Srbije.

I ove će godine svoje romane predstaviti na 62. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga (22.-29.10.2017.), a čitatelji koji se žele počastiti pokojim romantičnim naslovom s povijesnom ili suvremenom pozadinom, moći će to učiniti na štandu Izdavačkog poduzeća Karupović.

Neptun će čitateljima omogućiti da kupe sve dosad izdane naslove, bez obzira radi li se o onima iz naklade Nove zvijezde povijesnih ljubavnih romana, autorica Tesse Dare, Anne Campbell, Sabrine Jeffries, Courtney Milan i Jennifer Ashley, ili suvremenih romana iz pera Colleen Hoover i Elle Kennedy.

I ove godine očekujte ugodno društvo i najniže cijene, a ako ne biste propustili informacije o ponudi, naslovima i točnoj lokaciji štanda Naklade Neptun na ovogodišnjem 62. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, novosti pratite na njihovoj Facebook i web stranici.

Piše: Andrea Holi
05.10.2017. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno