« Knjiga
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
USKORO!

Interliber 2017. - noviteti iz Naklade Neptun za prave ljubitelje romantike

Tri nevjerojatna romana iz naklade najromantičnije izdavačke kuće u Hrvatskoj

Novosti iz Naklade Neptun
Novosti iz Naklade Neptun (Naklada Neptun)
Više o

Naklada Neptun

,

Priča završava s nama

,

Interliber 2017

,

novi naslovi

,

Vojvotkinja po mjeri

,

Odvažni vojvoda

Listopad je za ljubitelje pisane riječi vjerojatno najužurbaniji mjesec. Čitatelji pripremaju iscrpne popise, a izdavači glancaju svoja najnovija izdanja kako bi ih predstavili u punom sjaju.

Dijeli nas još samo mjesec dana do Interlibera, 40. po redu sajma knjiga i učila. I ove će se godine održati na dobro poznatoj lokaciji na Zagrebačkom velesajmu, u razdoblju od 7. do 12. studenog.

Jedan od izdavača koji ove godine priprema nekoliko noviteta je i Naklada Neptun, izdavačka kuća koja će čak s tri nova naslova potvrditi svoju predanost ljubavnim romanima i čitateljima koji su prepoznali kvalitetu njihove ponude.

Prvi među novim naslovima bit će roman "Vojvotkinja po mjeri", četvrti nastavak iz serijala o Vretenastoj uvali, autorice Tesse Dare koja se zbog neodoljivog humora i šarmantnosti svojih likova smješta među najčitanije autorice ljubavnih romana s povijesnom pozadinom na našim prostorima.

Osim Tesse Dare, čitatelji će sa smiješkom na licu dočekati i treći po redu roman iz serijala Kraljevsko bratstvo, "Odvažni vojvoda", australske autorice Anne Campbell, dobitnice brojnih književnih nagrada, među kojima su i američka nagrada RITA i australska nagrada za najbolji ljubavni roman godine.

Treći po redu roman je ujedno i najočekivaniji na našim prostorima i šire. "Priča završava s nama", roman koji neki čitatelji možda već poznaju u svom originalnom naslovu "It Ends With Us", najočekivaniji je roman spisateljice Colleen Hoover izdan prošle godine, koji u svijetu ruši sve prodajne rekorde. "Priča završava s nama" u samo nekoliko mjeseci nakon objavljivanja, na društvenoj mreži za sve ljubitelje knjiga, Goodreadsu, osvojila je prvo mjesto kao najbolji ljubavni roman 2016.godine, ostavivši za sobom veliki broj zvučnih imena iz spomenutog žanra.

Naklada Neptun i ove godine svojim čitateljima nudi ugodno društvo, nevjerojatne naslove i najniže cijene. Kako ne biste propustili informacije o ponudi, naslovima i točnoj lokaciji štanda Naklade Neptun na ovogodišnjem Interliberu, novosti pratite na njihovoj Facebook i web stranici.

Piše: Andrea Holi
04.10.2017. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno