« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
PLAYGROUND

Najveći party na najvećim bazenima u Hrvatskoj

Playground: 12 sati non­stop zabave na bazenima u Tuhelju 6. srpnja 2013.

Opako dobar party u Tuhelju
Opako dobar party u Tuhelju (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

Terme Tuhelj

,

Freemasons

,

Gramophonedzie

,

Playground

Playground, najveći pool party u Hrvatskoj održava se 6. srpnja na bazenima Terma Tuhelj Vodeni planet. Nesvakidašnja prilika za vruću i istovremeno osvježavajuću zabavu pruža se ljubiteljima plesne glazbe.

Playground počinje u 14 sati, nastupaju domaći DJ­i The Beez Kneez, Nick, Yooma, Zero, te velikani elektronske glazbene scene Freemasons i Gramophonedzie, uz to kupanje u bazenima dozvoljeno je cijelo vrijeme, a garderoba za sve posjetitelje je osigurana te je broj ulaznica ograničen.

Vođeni motom "ne pij dok voziš" organizatori, Via­tours tijekom najvećeg tuluma na vodi organiziraju direktnu autobusnu vezu između Termi Tuhelj, Zagreba, Zaboka i Varaždina.

Pretprodaja ulaznica započela je 10. travnja putem sustava Entrio. Cijene rastu u valovima pa do 1. svibnja stoje 95 kuna, a nakon tog datuma su 115 kuna. Na ulazu u kompleks bazena na dan koncerta stajat će 140 kuna. Ulaznice za VIP zonu stoje 350 kuna i njihov je broj ograničen.

Karte su do 20.4 dostupne isključivo on­line prodajom dok će nakon 20.4 karte biti dostupne na svim Entrio prodajnim mjestima te u Via­Tours poslovnicama.

ENTRIO PRODAJNA MJESTA U ZAGREBU:

· Tvornica kulture (Mali pogon) Šubićeva 2

· PUNKT - Preradovićeva 1 i Branimir centar

· Churchill shop­ Arena centar, City center West, Avenue Mall

· Daily News - Importanne centar (pothodnik)

Poznati i priznati kreatori elektronske glazbe, Russell Small, ­ Freemasons i Gramophonedzie dovesti će najveći tuluma na bazenu do kulminacije, dok The Beez Kneez ­ DJ Miss Lala i Kosta Radman predvode domaće snage programa.

Freemasons su DJ i producentski dvojac koji čine Russell Small i James Wiltshire, Englezi iz Brightona, poznatog britanskog ljetovališta gdje su često zalazili u Tavernu Freemasons po kojoj su se i nazvali 2000. godine. Najpoznatiji su po svojim remiksevima poput "Déjà Vu" Beyonce, "Beautiful Liar" duet Shakire i Beyonce, "The One" Kylie Minogue, "Gipsy" i "Loca" Shakire, "Rolling In The Deep" Adele, "Part Of Me" Katty Perry te mnogih drugih. 2000. su se proslavili remiksom pjesme Tine Turner "When The Heartache Is Over" koja je postala klupski hit i osvojila #11 Britanske Top ljestvice singlova.

Objavili su i nekoliko studio albuma "Shakedown", "Unmixed" i "Shakedown 2". Iako već neko vrijeme ne nastupaju zajedno i unatoč činjenici da za nastupe koriste i druga imena poput Funk Fanatics, The Alibi ili Walken, alias koji označava tajno društvo je najprodorniji.

Marko Miličević a ka Gramophonedzie je Beograđanin s #1 UK dance singlom "Why Don't You", remixom pjesme američke jazz i swing pjevačice Peggy Lee. Gramophonedzie je svoj uspon na vrh top ljestvice započeo U Irskoj kao sudionik Red Bull Akademije 2000. godine i od tada uspješno pliva producentskim vodama producirajući brojne uspješne projekte među kojima je i Big Brother. Radio je s Basement Jaxx, Bobom Sinclarom, a nastup s Freemasonsima neće mu biti prvi. 2012. godina za Marka Miličevića bila je nova prekretnica u karijeri jer se nakon ugovora s velikim izdavačima i MTV­jem vraća svojim korijenima i studiju u Beogradu gdje se može potpuno posvetiti stvaranju novih mikseva i produciranju novih talenata kroz vlastitu etiketu Disco Zoo. Za Gramophonedzije je karakterističan Chicago style jackin' house, izraz pun elemenata funka s izraženim organskim instrumentalima i vokalima.

Organizator Playgrounda je Via­tours, agencija za putovanja osnovana 2003. godine sa sjedištem u Zaboku i poslovnicom u Zagrebu. S ciljem pružanja djelotvornih, brzih i kvalitetnih usluga u organizaciji svih tipova putovanja Via ­ tours se predstavlja tržištu inovativnim programima među kojima su specijalizirana putovanja za mlade: Budva Spring Break, Turizmijada te Snow Show na Jahorini.

"Vodeni planet" u Termama Tuhelj je novouređeno, najveće kupalište u Hrvatskoj, s četiri vanjska i četiri unutarnja bazena. Vanjski wellness bazeni povezani su sporom rijekom za bezbrižno plutanje na luftićima, a vodeni tobogani, vodene masaže, umjetni valovi i slapovi nude potpunu zabavu i opuštanje. Playground će se pobrinuti da 6. srpnja u spoju publike i velikana elektronske glazbe uživo, bazeni postanu vodena plesna arena.

VIŠE INFO O EVENTU:

FACEBOOK: http://www.facebook.com/pages/Playground/382170445223569

Entrio: https://www.entrio.hr/event/playground-pool-party-671

Službena stranica organizatora: www.playground.hr

Za paketa sa spavanjem u Zagrebu i Termama: http://www.viatours.hr/ptv/hr/149/play_ground_pool_party

18.04.2013. 12:44:00
Novi komentar
nužno
nužno