« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
BBF

Opako dobar vikend u Bikers Beer Factory

Sjajan vikend za provod u Bikers Beer Factory, uz nastup bluzera iz

Pravo mjesto za provod
Pravo mjesto za provod (BBF)
Više o

vikend

,

program

,

Bikers Beer Factory

,

44 Blues

,

The Trio

Bluzeri, ovo je vaš petak. Ne zato što će biti tužan, već zato što ćete u Bikersu moći uživati u druženju uz dečke iz 44 Bluesa, koji za sebe vole reći da su pravi spoj iskustva i mladosti, a to potkrijepiti svirkom kojom će vas prošetati od Muddyja Watersa i B. B. Kinga do Jimija Hendrixa i natrag.

Već nekoliko godina u istom sastavu "poliraju" obrade, ali i autorski materijal, a što vam se od tog dvoje više sviđa najbolje ćete provjeriti ako u subotu svratite do nas i pridružite se pokretu "širenja bluesa u Hrvatskoj".

Facebook event

Nema ništa bolje od dobrog cover benda za opuštenu subotnju večer. Stvari su poznate, znate što možete očekivati i teško se možete razočarati. A kad su u pitanju dobri cover bendovi, nezaobilazni su dečki iz The Trija koji imaju dovoljno utakmica u nogama da vam osiguraju željeni učinak.

Da, ako popijete koju čašicu više može vam se dogoditi da stvarno pomislite da ste na koncertu ZZ Topa i AC/DC-ja, a kad sve upotpune prigodnim "outfitom" pitat ćete se zašto niste ranije došli poslušati i pogledati što ovi momci mogu.

Kaže se da je imitacija najiskreniji oblik laskanja, a The Trio laska tako da ćete im jako brzo jesti iz ruku. I to ravno s bine. Vidimo se ove subote!

Facebook event

15.04.2013. 17:34:00
Novi komentar
nužno
nužno