« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
UPS!

Najveće muške blamaže u krevetu

Muškarci u krevetu misle da su bogovi jer, eto, mogu zadovoljiti ženu - no kad znamo da je 80 posto žena u životu barem jednom odglumilo orgazam ...

Dakle, opet se izblamirao
Dakle, opet se izblamirao (Shutterstock)
Više o

seks

,

problemi

,

muškarci

,

pogreške

Muškarci vole misliti kako u krevetu znaju sve, većinom iz razloga što su odgledali dovoljno sati pornića da steknu takav dojam, no vrlo često zalome im se kardinalne pogreške s kojima se samo blamiraju.

Recimo, žene se mogu seksati i kad nisu baš pretjerano raspoložene, no kod muškarca se tako nešto itekako vidi na, jel', tonusu njegovog ponosa - ako nije dignut kako treba, nema tog načina na koji ćete ženu uvjeriti da vam se stvarno sviđa.

Drugi blam koji se, budimo otvoreni, dogodio vjerojatno svakome barem jednom je - zečja brzina. Kako muškarcima ionako treba bitno kraće da stignu do orgazma, blamažom se smatra kad je gotov za manje od minute.

Ništa manji problem nije ni grubost kad se napokon odlučite oralno zadovoljiti dragu - one gluposti iz pornića zaboravite, a ne bi bilo zgorega i da ste obrijani, kako dragu ne bi peklo još danima ...

Sve u svemu, dečki, iz pornića se ne može naučiti sve ... treba vježbati na živim ženama.

25.10.2015. 23:02:00
Novi komentar
nužno
nužno